Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok ilyenre gondolni ferfiakkal kapcs?
Figyelt kérdés
Van e masik baratnoje a ferfinak melletted?
Vajon csak azert van veled h legyen kivel szexelni?
Azert van veled mert nincs jobb?
Minden novel ilyen mint veled?
2019. aug. 29. 15:26
11/15 anonim válasza:
Nàlam ezek kijelentö modban vannak max es soha nem kerdö modban.
Ha megismerek vkit nekem egyertelmüen lejön a màsikrol az hogyan àll hozzàm es mi van a hàtterében.
Pl. Epphogy megismertem, randira nem hiv, de azt akarja felmenjek hozzà "filmezni" szoval ki akar hasznàlni r.bancnak tartana.
Hàt nincs kérdésem. Tények vannak csak mindig.
12/15 anonim válasza:
Sajnos nekem voltak ilyen gondolataim egy pasi mellett. Ismertem az előéletét, okkal gondoltam ezeket. Eléggé lerombolta az önbizalmam, semmi önbecsülésem nem volt mellette. Ügyesen manipulált. Túl vagyok rajta, összeszedtem magam. Az utána lévő kapcsolatban már nem merült fel :)
13/15 anonim válasza:
Nem, mert bízom magamban és a másikban.
Amikor nekem ilyesmi eszembe jut, annak általában van alapja és sejthető, hogy hamarosan felszínre kerülnek a férfi titkai és vége a dolognak.
14/15 anonim válasza:
Alap. Nem vagyok naiv, sokat láttam már. A legtöbb nő úgy át van b×szva, mint a sicc. És akik a leginkább tűzbe tennék a kezüket a másikért, azok a leggusztustalanabbul. Azok a kis normális, rendes, nyugodt, megbízható, kiszámítható figurák... na, azok tudják a legszebbeket alkotni. Nekem nincsenek illúzióim.
15/15 anonim válasza:
Férfi vagyok de akivel kapcsolatban ilyen gondolataim vannak azzal nem kezdek/kilépek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!