Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nok. Jarnatok 33 eves szegèny,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok. Jarnatok 33 eves szegèny, nettó 182 ezret kereso 4 eves foiskolat vegzett mentőtiszttel, ha az házias, főz es mos is, illetve szimpatikus nektek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 11:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál, azok közül egyik sem kizáró ok. Mivel nekem fontos, hogy sok időt tudjunk együtt tölteni, és olyan szakmám van, ahol normál munkarendben dolgozom, valószínűleg zavarna az ügyeleti idő. Tehát hosszútávra nem terveznék.

De ez én vagyok. Nem mindenkinek számít ez ennyit, tehát szerintem nem vagy esélytelen.

2019. aug. 29. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!