Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok. Jarnatok 33 eves szegèny, nettó 182 ezret kereso 4 eves foiskolat vegzett mentőtiszttel, ha az házias, főz es mos is, illetve szimpatikus nektek?
Nekem 50 és sokkal kevesebb a fizetésem, mégis életben maradok valahogy abból is. Bár nincsenek egyéb kiadásaim.
Nővérként lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok jó és rossz értelemben is, de igen, ha hivatástudattal végzed, és kiegyensúlyozott tudsz mellette maradni (pl. helyet kap a családi élet is, nem válsz mártír munkamániássá). S ha egyszer mégis kiégsz, mersz váltani, ahelyett, hogy szétrombolná az életed a belefásult keserűség, vagy a munkádban hibát hibára halmoznál, akár az emberi oldalt nézzük, akár a szakmait. Irtózom a frusztrált, hanyag, kiégett kollégáktól, aminek a betegeink isszák meg a levét.
De esélyes, hogy úgyis túlterhelt lennél és sokat távol, és majdnem biztosan becsúsznak a szolgálat alatti viszonyok. Anno engem a mentősök beszéltek le, hogy átnyergeljek hozzájuk, gondolom, látod a saját szemeddel, hogy miért. Bár nem magukkal példálóztak, hanem szexmániás doktor urakkal.
Járni igen, komoly kapcsolatra nem.
Nem tartanám el a pasim, és ez esetben ő sem tudna. Ez a fizu kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!