Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes randira hívnom vagy teljesen felesleges ezt a nőt?
A házban ahol lakok szüleimmel van egy szomszéd lány, igazi csinos, gyönyörű nő, én sajnos kis puha apatestü átlagos szemüveges 33 éves férfi vagyok . Kormányablakban vagyok kis ügyintéző, ő jó menő cégnél fogorvos.
Mivel szomszédom néha beszélgetünk, tudom egyedül él és nincs pasija, viszont érdekes módon soha nem láttam férfit hogy hozzá jöjjön. Úgy vettem ki szavaiból nagyon vágyik egy társra. Én talán lehetek a társa.
" amikor a napnál is világosabb, hogy megvan a kölcsönös szimpátia."
Aha. Általában nem így van. Hanem a "találd ki a semmiből" játék, ami eléggé véletlenszerű eredményt hoz.
Mielőtt szerelmet vallanál, próbáld elhívni valahová. Valami olyan helyre ahová barátként is elmennétek. Ha nemet mond, akkor majd még később egykétszer megpróbálhatod újra. Ha igent mond, akkor majd a találkozó alatt vagy későbbi találkozón kipuhatolod mi a helyzet.
De egy csinos fogorvosnőnek szerintem nem gond pasit találni. Szexi foglalkozás és sok emberrel találkozik minden nap.
De egy csinos fogorvosnőnek szerintem nem gond pasit találni. Szexi foglalkozás és sok emberrel találkozik minden nap.k
Mégis gond lehet mert senkit nem láttam még vele és sose jött férfi hozzá.
Kicsit fura vagy. :D
Amúgy persze elhívhatod, persze ha nem jön össze a dolog, akkor utána egy ideig kellemetlen lesz a találkozás. De majd elmúlik. Ha meg sikerül, akkor minden jó.
Viszont azt még megjegyezném, h ha igényes a lány, akkor elég kellemetlen, ha 33 évesen "apatestű" vagy. Ez tudod mit sugall? Hogy nem vagy képes tenni magadért, csak döglesz. Szóval ezzel kezdj valamit szerintem, minden bántási szándék nélkül írom.
Troll.
Napi kamu kérdés kiírás megvolt.
No most délelőtt locsolta a virágokat. Nagy erőt vettem magamon és megkérdeztem hogy van e kedve átjönni hozzám és inni valamit.
Azt mondta jó persze este 8 kor otthon van és szívesen átjön..
Ez most mit jelent, akar engem? Este csókoljam meg? S.O.S
Nehogy megcsókold, jézusom.
Csak hálás lehetek, hogy nincsenek ilyen szomszédjaim.
Nem, nem akar téged.
Csak szívesen megismerne, és elfogadta a meghívásod.
Egy italra!
Semmi csók, egyebek, ne kombinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!