Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes randira hívnom vagy teljesen felesleges ezt a nőt?
A házban ahol lakok szüleimmel van egy szomszéd lány, igazi csinos, gyönyörű nő, én sajnos kis puha apatestü átlagos szemüveges 33 éves férfi vagyok . Kormányablakban vagyok kis ügyintéző, ő jó menő cégnél fogorvos.
Mivel szomszédom néha beszélgetünk, tudom egyedül él és nincs pasija, viszont érdekes módon soha nem láttam férfit hogy hozzá jöjjön. Úgy vettem ki szavaiból nagyon vágyik egy társra. Én talán lehetek a társa.
Úgyhogy igen, hívd el valahová.
Egyáltalán nem kínos ha nemet mond, legyél férfi, ne hagyd annyiban.
Aha... :D Igen persze... nagyon süt a nap tudom...húzódj árnyékba.
Nyilván egy ápolt, magára adó , gyógyszerész vagy másmilyen végzettségű nő ráizgul a szomszéd szemüveges mamakedvence aputestű szemüveges közszolgára. :D
Miközben nap mint nap bókokat és ajánlatokat kap...
Mesélj még! :D
Ma is 35 fok lesz, ne menj ki többször... :))))
Hát hogyne... :D Díjazni fogja az érzékeny lelked, meg az aputested. :D érzelmi meg lelki ráizgulás. Jah hogyne... :))
Ugye tudod, hogy amíg te verseket írsz neki anyu szobájából addig őt ájultra kúrják?! :D
És rohadtul nem fogod érdekelni semmilyen értelemben.
A közvetlenséget NE KEVERD össze bármi mással.
Figyi, aki mer az nyer, aki nem mer meg itt siránkozik meg depizik, éss próbál meggyőzni, hogy te se merj és legyél olyan lúzer, mint ők...
Persze, hívd el... Talán, mivel nem biztos, hogy tetszel neki, ne is egy randival indítsd, hogy "gyere velem randizni", hanem lazán, mintha semmi tétje nem lenne, kérdezd meg van-e kedve megnézni ezt vagy azt a filmet, koncertet, kiállítást, bármit.
Ha jól sikerült, a végén mielőtt elköszönnétek, megkérdezheted, lenne e kedve randira menni veled, mert te nagyon jól érezted magad...
És ne higyj annak, aki azt mondja, úgyse sikerül.. Sok sikert ;)
Próbálkozni akkor érdemes, ha:
1. elég jónak érzed magad az adott nőhöz
2. olyan jeleket kapsz tőle, ami alapján bejössz neki
Ha egyik sem áll fenn, a pofára esés garantált, de ezt tudhatnád már 33 évesen.
. olyan jeleket kapsz tőle, ami alapján bejössz neki
Az nem olyan jel hogy mindig nagyon mosolyog, csavarja a szép hosszú haját mikor velem beszél és nagyon zavarban van?
Ember, mi honnan tudjuk hogy tetszel-e a csajnak?
Azt neked kell látnod.
De ha meg bejössz neki, akkor nem értem mi a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!