Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok kamus ha nem tudodk azonnal valaazolni?

Figyelt kérdés

A pasi hajnali 6kor ramir tinderen. Majd ra egy ora mulva h kamus picha ...

En 7:00 kor kelek furdes kv utana nezek csak telot.

Vagy ha munka idoben ir sem tudok azonnal valaszolni. Vagy ha vezetek... Miert nem lehet megvarni a masikat h valaszoljon ? Ha nem azonnal irok vissza mert spec nem tudok akkor mar kamus vagyok???

2019. aug. 27. 07:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ilyen, ha egy nappal később írok vissza, mert valami dolgom van, már nem válaszol, szó nélkül lelép. Mindent mindenki azonnal akar... Bezzeg régen napokig vártak a postára. Nagyszüleim még így leveleztek és simán működött.
2019. aug. 27. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Mert a 90%-nak a kezéhez van nőve a telefon. Pláne a fosbuk meg insta (miafa..szom ez). Mindenki, de tényleg mindenki azonnal reakciót vár.

Ha nem, akkor balhéznak. Tőlem is ezt várják el, de akkor én is ezt várom mástól.

Egyébként totál idegbeteggé tud ez tenni.

Az, hogy csak másnap válaszolsz,ha láttad az üzit (és ezt neki kijelzi) pedig kb annyit jelent, hogy sz.arol rá.

Sokunk idejét húzzák fölöslegesen mások, azért reagálnak így. (Én is ilyen lettem)

2019. aug. 27. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az időmilliomosokkal, nem ér annyit, hogy pazarold az idődet az ilyenekre. A főnöküknek kéne javasolni, hogy nincs elég munkájuk a beosztottaknak, többet is tudnának dolgozni... :-D
2019. aug. 27. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Aaa koszi 🙂
2019. aug. 27. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!