Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tulajdonság egy férfiben amiért azonnal elutasitanád?
Figyelt kérdés
Külső és belső is lehet!
Pl
1, bunkó
2 , mamahoteles 30 évesen
3, kicsi a farka (17 cm alatt) és gyorstűzelő
4, minimálbért keres vagy a közeli ( 180-200 ezer nettó)
5, kövér vagy nagy maci
A fenti pontok közül egyik sem igaz rám! Mielőtt jönnének a személyeskedő válaszok!
😉
2019. júl. 23. 13:29
1/37 anonim válasza:
mamahoteles? Szerintem konkretizáld be. Én inkább fizetem a szüleimnek a lakbért, mint egy idegennek.
2/37 anonim válasza:
Azért az kedves, hogy hozol példákat, mintha a lányok nem tudnák maguktól, hogy miért utasítanak el valakit...
És nem, rám sem igaz egyik sem, az elsőt kivéve.
3/37 anonim válasza:
1 2 3 5 Ezek közül bármelyikkel rendelkezik mehet ahova akar. A 4est tehát a fizetésre vonatkozót, nem tartom kizáró oknak csak abban az esetben, ha nem is akar változtatni az anyagi helyzetén.
5/37 anonim válasza:
Ha külső tulajdonság, akkor ha sokkal nagyobb, mint én.
180 cm és 90 kg fölött.
6/37 anonim válasza:
Lusta, igénytelen, munkanélküli (persze ha még tanul, akkor érthető), nincs humora és nem érti a poénokat, túlságosan komoly, nincs nagy jövője (nem építi a karrierjét), elvárja, hogy minden házimunkát a nő csináljon, stb...
7/37 anonim válasza:
Önző, önimádó, bunkó, igénytelen...
9/37 anonim válasza:
Akkor a 16 is kicsi??
Bunkóság miatt élből.A többi nem kizáró ok.
10/37 anonim válasza:
1,2 ....a többi nem igazán gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!