Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt mondja a lány hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja a lány hogy nincs köztünk meg az a valami. Ha lenyűgözöm valamivel akkor ez változhat?

Figyelt kérdés

Nem annyira ismerjük egymást még, de hívtam randizni és ezt írta. Sőt más lányokkal is elbeszélgettem erről mostanában, de nem annyira vagyok ebben otthon. Nem értem az egészet. Szerintem jól kijöhetnénk.

Ha megismer jobban esetleg egy részemmel amit még nem ismer lenyűgözöm vagy nem tudom..

#feketedköd
2019. aug. 26. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%

"Neked nem volt még olyan, hogy a randipartnered tök jól nézett ki, és látszólag minden más tekintetben is tisztára passzoltatok egymáshoz, de valahogy mégsem mozgatott meg?" hiszed vagy sem, minket meg szokott általában mozgatni, ha minden szempontból passzolunk valakihez. Orvosi eset már, mikor nem. 😃

33/f

2019. aug. 26. 18:23
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
ha lenyugozod, pl villantasz jo autot, jo lakast. Akkor hirtelen lehet valami, ha a no a penzre bukik.
2019. aug. 26. 18:25
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

"hiszed vagy sem, minket meg szokott általában mozgatni"

Ne légy a sztereotípiáid foglya: 28/F. ;)

Üdv, #3

2019. aug. 26. 18:26
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

#13. Szóval ott egy csaj, tetszik a dumája, tetszik a viselkedése, ugyan olyan szívesen elnézegetem, mint a hóesést kandalló mellől, feláll a faxom, de "ááhh... kell a francnak, valami hiányzik" 😃. Nem írtam, hogy mindenkit megmozgat, azt írtam, hogy a legtöbbünket azért megmozgat.

33/f

2019. aug. 26. 18:53
 15/21 A kérdező kommentje:
Igazabol elsodleges indok az volt h most volt vmi alakulefelben levo dolga. A masik az h nem erzett vonzalmat de azt is mondta hogy most nem ugy nez masokra mert nem szeret tobb sraccal randizni egyszerre. Tovabba ugy titulalt hogy jol nezek ki jo arc vagyok stb.. Nem hinnem hbezzel kapcs hazudott volna mert nem jatszadozott hanem tisztazni akarta a dolgokat. Annyira meg nem ismerjuk egymast, 2 nap igazabol.
2019. aug. 26. 18:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#13: arra gondolok, amikor olyan, mintha "őt dobta volna az optimalizáló algoritmus", és ennek ellenére valami mégis hiányzik. Amikor az eszed tudja, hogy tök jól néz ki, tök jó fej, tökre passzol a gondolkodásotok, tök hasonló az értékrendetek... csak a szíved nem.
2019. aug. 26. 19:31
 17/21 anonim ***** válasza:
bocs, #14 (a #13 én voltam)
2019. aug. 26. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Ja, ok. Így már tiszta sor. Kössz a pontosítást.

33/f

2019. aug. 26. 19:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Lányként mondom, hogy ha én valakinél úgy érzem, hogy valami nincs meg, akkor onnantól nemigen tud ezen semmivel sem változtatni. És igen, ha még nem nagyon ismeritek egymást, akkor nagyrészt külsőre hagyatkozva alakult ki ez a vélemény. Magyarul nem tetszel neki eléggé. Sajnálom. Tovább kell lépni, keresni olyat, akivel kölcsönösen megvan a vonzalom.
2019. aug. 26. 21:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Elbas.ott egy dolog ez, en meg mindig be.zopom:D
2019. aug. 27. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.