Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja a lány hogy nincs köztünk meg az a valami. Ha lenyűgözöm valamivel akkor ez változhat?
Nem annyira ismerjük egymást még, de hívtam randizni és ezt írta. Sőt más lányokkal is elbeszélgettem erről mostanában, de nem annyira vagyok ebben otthon. Nem értem az egészet. Szerintem jól kijöhetnénk.
Ha megismer jobban esetleg egy részemmel amit még nem ismer lenyűgözöm vagy nem tudom..
Ha még nem randiztatok, akkor valószínűleg nem ismer annyira belülről, mint kívülről. Tehát inkább a külső alapján döntött úgy, hogy nincs meg "az a valami". Ilyenkor iszonyú nehéz eladni az akármilyen jó belsőd, hisz' nincs lehetőség kibontakozni.
Más kérdés, hogy aki nem is ad esélyt, az megérdemeli-e, hogy bizonyíts neki...
Kérdező, ez felejtős. Sose búsulj, nem nagy ügy.
#1 ...vagy tényleg nincs meg az a valami. Neked nem volt még olyan, hogy a randipartnered tök jól nézett ki, és látszólag minden más tekintetben is tisztára passzoltatok egymáshoz, de valahogy mégsem mozgatott meg?
Ha rádnéz, nem jön rá a hőhullám és érik be vagy 10 petéje egyszerre, csak így rövidebb volt neki elmondani. Nem tart téged vonzónak, úgy értsd.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!