Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Semmit sem akarok a lányoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmit sem akarok a lányoktól mégis elkeserít, hogy nincsen senkim sem?

Figyelt kérdés
Amikor arra gondolok, hogy egy lány közelében kellene lennem vagy párkapcsolatban élnem rögtön a rosszullét kerülget tőle. Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy mindig felhívás, hogy hog vagyok, érdeklődne felőlem, közös programokon is részt kellene vennem vele amit én nem akarok mert nem járok emberek közé. Elképzelni nem tudom magamat egy lány mellett sem hiszen számomra lehetetlen felfogni azt, hogy megfelelő lennék bárkinek is. Elutasítok mindent de mégis legbelül elkeserít és érzem, hogy belülről nagyon rosszul esik.

2019. aug. 24. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Ne félj, nem is lesz.
2019. aug. 24. 16:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Oke
2019. aug. 24. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Hát, köszönjük, hogy megosztottad velünk. További szép napot!
2019. aug. 24. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok csá
2019. aug. 24. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Ez csak egy gondolat:

"Semmit sem akarok a lányoktól..."

Ez már egy érzés:

"...mégis elkeserít, hogy nincsen senkim sem?"

Ez is csak egy gondolat:

"számomra lehetetlen felfogni azt, hogy megfelelő lennék bárkinek is. "

Nem csoda, ha rosszullét kerülget ilyen gondolatokkal a fejedben. Tudod, minkét vállunkon él egy kisördög, az egyik olyanokat mond: semmit sem érsz.

Ne higyj neki.

2019. aug. 24. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Átérzem
2019. aug. 24. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!