Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem keresek és nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem keresek és nem akarok senkit, mégis miért kattannak rám?

Figyelt kérdés
Majd minden nap kapok egy üzenetet,h kapcsolatot akarna velem.Egy hete nős ffi írt,elválik,velem akar élni,pedig huszonvalahány éve nem is látott,de rám vágyik,stb! Ebből volt is balhé! :D Azt sem tudják,ez a nős ffi sem,hogy van-e valakim,csak írnak és írnak! A profilomból szinte semmit nem látnak,mégis megtalálnak! Uncsi már!
2017. febr. 28. 23:53
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Üdv az Interneten nőként, a XI. században.
2017. febr. 28. 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:
6%

Én meg akarnék, de 10 éve egyedül vagyok, pedig diplomás, csinos, ápolt nő vagyok.

Egy férfi ért hozzám az elmúlt években, a nőgyógyász...

2017. febr. 28. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Végre összetalálkozott a 2 oldal! :D Az egyikre folyamatosan tapadnak, a másikra senki sem. Szerintetek, miért van ez az ellentmondás?
2017. márc. 1. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

2-es mennyi privit kaptál?:)

erre azt szoktam mondani, hogyha majd 20 év múlva is ennyien ostromolnak, akkor panaszkodj. Egyszer jórégen volt egy hozzád hasonló csaj, aki ezt tolta 24/7. Csak érdeklődésből követem az életét (azóta nem találkoztunk, csak a közeli rokona jó ismerősöm), szóval az a lényeg, hogy azóta férjhez ment, szült néhány gyereket, mostanra elvált és egyedül él. Nincs tanulság, valszeg te is egyedül akarsz lenni és zavar az érdeklődés...

2017. márc. 1. 04:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Bárcsak rám "kattanna" valaki, és végre lenne egy nő akivel leélhetem az életemet...
2017. márc. 1. 06:00
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor ne írj vissza?!

nem is értem a kérdést....minek válaszolsz?

ha "uncsi" akk el se olvasd..ennyi. törlöd aztan kész..ha megint ír tiltod..

Ne szállj el magadtól kislány, mert mérget veszek rá, hogy az a bajod hogy mindenki ír, csak pont az az egyvalaki nem akit szeretnél! ;)

2017. márc. 1. 07:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Hosszútávon ez idegesítő!

6#. Tévedsz,nem vagyok elszállva,kislány sem vagyok már és nem is várom "pont az az egy"-et,mert senkit nem óhajtok az életembe,tök jó egyedül!

Nem szoktam visszaírni,törlöm egyszerűen,így azt sem látja olvastam-e? :)

Köszi a priviket,nem óhajtom megnézni ahogy kivered,ez is az internet átka,van pár ilyen beteges akinek a f@rokmutogatás a perverzitása! :D Randizni sem akarok,köszi! :)

2017. márc. 1. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok, 3 privát üzenetet kaptam, az első 150km-re lakik tőlem, a második 5 évvel fiatalabb, a harmadik meg csak beszélgetni akar.

Amúgy sosem ismerkedtem neten, a valóság híve vagyok. Volt pár munkahelyem, fiatalkoromban jártam szórakozni. Sok ismerősöm van. Még a gimiben sem, buszokon sem, egyszerűen sehol sem szólt hozzám senki.

Intelligens vagyok, helyesen beszélek, kulturáltan viselkedem, minden témáról el lehet velem beszélgetni.

Sokak szerint nagyon is szép vagyok, jó, van némi súlyfeleslegem, de nálam százszorta kövérebbek is vannak. Ez nem lehet akadály, rengeteg molett sőt kövér nőnek is van barátja, férje.

Egyszerűen semmilyen érdeklődést nem mutat/mutatott irántam a férfi nem.

Már fel is adtam, egyedül élek, nem is reménykedem már a változásban

2017. márc. 1. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:

jah jó egyedül....

egy ideig valóban, de utána...

2017. márc. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!