Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes társkeresőzni?
1,5 éve vagyok fent egy netes társkeresőn, közben volt 3 értelmes jelölt, de azokból nem lett hosszú kapcsolat, kb. csak rövidebb affér.
A többi 20-30 ember, akivel még ismerkedtem, na velük nem lehetett értelmesen beszélgetni sem.
Szeretnék egy társat, egy hosszú kapcsolatot. Máshol is ismerkednék, de most alig fér bele az életembe, hogy ide-oda eljárkáljak pluszban. (Ez kb. 2-3 hónap múlva meg fog változni, de addig hajtás van ezerrel.)
24/l
Egyébként nektek van pozitív tapasztalat netről?
Gratulálok, elérted a "hozzászokott" jelzőt...
Gondolom feltünt már, hogy mindig ugyan azok az arcok, szövegek, néha eltünnek majd megjelennek új névvel...
Rosszabb mint a kábítószer.
Üdv a klubban.
Egy leszokott.
Fent vagyok én is, de sok értelme nincs !
Több ezer egyforma, kitöltetlen adatlap, ahol írnak valamit, ott elvárások az egekben, másfelől amit nyújtani tudnak, az meg sem közelíti a saját elvárásaikat, ahogy írtátok is, van 1-2 kivétel, de a többség valóban visszaesőnek tűnik :D :D !
Na igen, én is mindig lejövök arra az 1-2 honapra, amikor alakul valakivel kapcsolat, de azokból, mint már mondtam, sosem lett kapcsolat, így visszamentem társkeresőre.
Valahogy ezek mindig arra elegek, hogy picit megkedveljük egymást, lesz pár együtt töltött kellemes randi, éjszaka, aztán meg rájövünk, hogy igazából ég és föld, teljesen különbözünk és hagyjuk inkàbb egymást.
Szóval akad ott normáls ember azért, csak hosszabb kapcsolatot nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!