Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem arra, hogy megtaláljam azt a nőt akit keresek akkor ha nem szeretem azokat a nőket akik? A többi lent.
Akik érdekből cselekednek, felszínesek, hazudnak, tagadnak, önbizalom hiányosak amiért a férfit hibáztatják, féltékenyek, irigyek, rosszindulatuak, idegbeteg, sürgetik a másikat mindenben, állandan pörögni akarnak, nincs türelmük semmihez csak az a lényeg, hogy az legyen amit ők akarnak?
Szeretem viszont a laza,jó humorú, kultúrált, nyugodt, őszinte, megbízahó nőt aki nem görcsöl, aki nem akarja börtönbe zárni a férfit, aki nem akarja erőszakkal kicsikarni, hogy mondják azt, hogy ő szép, vagy, hogy szeretik őt,mert annál sokkal inteligensebb, hogy ilyet tegyen.
Tudja, hogy az erőlködéssel az ellentetjét éri el és inkább finoman, kedvesen ösztönzi a másikat.
Létezik ilyen nő?
Vagy a fentebb írt borzalmas tulajdonságok egy része minden nőbe bele van kódolva?
Feltehetően létezik, cdak keresni kell, biztos lesznek rossz tulajdonságai is, de az mindenkinek van.
A kérdés az, hogy egy ilyen nő miért választana téged? A nagy elvárás jó dolog, de magadról se feletkezz meg.
Keresni pedig olyan körben keresd, ahol nyitottabb, értelmesebb emberek járnak.
Az első verzióval vannak tele a társkeresők, mindennek tetejébe még rondák is.
Színészkedni viszont remekül tudnak, ha meg nem vagy jó házipszichomókus, akkor nagyon megszívod.
Nekem már 2x sikerült, de egy valamire rájöttem: a bugyuta nőkre jellemző inkább az első verziód, papírtól, végzettségtől függetlenül.
Az hogy van elvárásod egy nő felé az rendben van. De te néztél már magadba? Neked vajon mennyi olyan hibád van amit egy normális nő nem tudna elfogadni?
Senki nem tökéletes, maradjunk annyiban.
Szerintem a hibát nem csak a lányokban, hanem magadban is kellene keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!