Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet hiteles kamuképet találni társkeresőre, fiúként?
Gyakorlatilag bárhol. Viszont a szemfülesek pillanatok alatt ki tudják deríteni, hogy netes vagy hamis képről van e szó.
Sőt a legtöbb társkereső már az EXIF IPTC-NAA adatokat is figyeli a képeknél, így szűrik a kamu random netről letöltött képeket.
Szóval első körben az EXIF adatok megváltoztatására koncentrálnék, hogy ne lehessen egy mezei google képkeresővel megtalálni a forrást. Aztán átírni a kép fájl nevet valami klasszikus automata mobilos elnevezésre pl. 20190822_174032 vagy IMG_2653 stb.
Ha nem tudod hogyan kell ezeket megcsinálni, akkor a google a barátod.
Nem tudom, ez szerintem hülyeség.
Most nem azért, de virít a többi között egy kamukép. Főleg ha egy van kitéve, akkor meg méginkább, de mindegy is.
Tudod, a nőknek érzékük van az ilyenhez.
Nem mondom, én is átverhető vagyok, de igen ritkán.
Milyen kísérlhez kell amúgy?
Gondolom a srác aki még nem látott csak monitoron ruhátlan nőt, fel akar szedni egy bombanőt.
Nem fog neki sikerülni, most megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!