Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet hiteles kamuképet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet hiteles kamuképet találni társkeresőre, fiúként?

Figyelt kérdés
Egy kísérlethez kell. Tudom, hogy szemétség, de a képen kívül senkit sem hitegetnék és nem is beszélnék meg velük találkozást.

2019. aug. 22. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Más képének ellopása nem kreativítás, hanem aki megteszi, az bűncselekményt követ el, piti kis farok.
2019. aug. 22. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag bárhol. Viszont a szemfülesek pillanatok alatt ki tudják deríteni, hogy netes vagy hamis képről van e szó.

Sőt a legtöbb társkereső már az EXIF IPTC-NAA adatokat is figyeli a képeknél, így szűrik a kamu random netről letöltött képeket.

Szóval első körben az EXIF adatok megváltoztatására koncentrálnék, hogy ne lehessen egy mezei google képkeresővel megtalálni a forrást. Aztán átírni a kép fájl nevet valami klasszikus automata mobilos elnevezésre pl. 20190822_174032 vagy IMG_2653 stb.

Ha nem tudod hogyan kell ezeket megcsinálni, akkor a google a barátod.

2019. aug. 22. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Leszedsz egyet akárhonnan, tükrözöd, átméretezed és elvileg nem találja meg.
2019. aug. 22. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez szerintem hülyeség.

Most nem azért, de virít a többi között egy kamukép. Főleg ha egy van kitéve, akkor meg méginkább, de mindegy is.

Tudod, a nőknek érzékük van az ilyenhez.

Nem mondom, én is átverhető vagyok, de igen ritkán.

Milyen kísérlhez kell amúgy?

2019. aug. 22. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Gondolom a srác aki még nem látott csak monitoron ruhátlan nőt, fel akar szedni egy bombanőt.

Nem fog neki sikerülni, most megmondom.

2019. okt. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!