Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak adtam ki magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak adtam ki magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindenekelőtt: igen, tudom hogy gusztustalan dolgot csináltam, és ez nem helyes. Ezt szeretném valahogy jóvátenni.

Megismerkedtem egy lánnyal egy társkereső oldalon, nagyon sokat beszélgettünk, de mire képcserére került a sor, nem magamról küldtem neki képet, azóta nagyon megkedveltem, sokat beszélgetünk, azthittem majd szépen lassan alábbhagy a dolog, de nem így lett.

Nem akarom megbántani, nem akarom hogy magát hibáztassa, hogy milyen hülye volt mert bevette a dolgot, így arra gondoltam, hogy valami indokkal lezárom az egészet.

Vagy pedig elmondom neki az igazat, de akkor ugyan úgy elveszítem, de még magát is hibáztatni fogja h bedőlt nekem...

Rettentően érzem magam, napok óta, tudom hogy hatalmas hülyeséget csináltam, azt akarom, hogy neki minél kevésbé fájjon a "vége".

(Random netes képről beszélünk, nem facebookrol szedtem le egy ismerősöm képét)

2019. aug. 22. 16:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha megmutatod a valódi képed, valszeg nem adja ki rögtön az utad, csak később hogy ne tűnjön felszínesnek. Szóval könnyen lehet hogy pár napig, egy hétig azt hiszed minden oké de lesz aztán egy indok pl “vissza gondolva te mégiscsak hazudtál szal nincs jövőnk” azt fogja érzékeltetni lehet hogy ha kezdettől fogva őszinte lettél volna akkor tetszettél volna neki , de ez szintén nem lesz igaz (csakhogy előre vígasztaljalak)
2019. aug. 25. 00:06
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, hagyd, hogy "beleszeressen" a rólad lefestett képbe. :))
2019. aug. 25. 00:58
 23/25 anonim ***** válasza:
21-es nagyon bölcs, kb tényleg így szokott lenni ahogy írja
2019. szept. 25. 17:41
 24/25 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem ha bevallod, hogy átverted, örökre kiábrándul.

Talán akkor lenne még némi esélyed, ha egyszerűen felszívódnál, majd a saját valóságodban megkeresnéd személyesen és nagyon vigyáznál, ki ne derüljön, hogy te az vagy, akivel 3 hónapja neten ismerkedik. Bár ha már telefonáltatok, akkor ismeri a hangod, az élettörténeted, tehát valószínű felismer.

Szerintem ezt elszúrtad.

2019. szept. 25. 17:44
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nagyobb csalódás az, amikor pl leszállsz a vonatról s teljesen más embert keres külsőre...

Felhívtam a srácot merre van...

S egy nagy kövér ocsmány hazug ember állt tőlem pár méterre.

Megfordultam s annyit mondtam:

Azonnal takarodj, te hazug disznó.

Örülj, hogy nem megyek oda s alázlak meg meg mindenki előtt, mert baromira megérdemelnéd!

Nos ilyet kerüld el s ne legyél gyerekes...de főleg nem HAZUG!!!!!!!

Gyorsan túltesz rajtad a gyűlölet miatt...

Azzal pedig jobban megbántod, hogy tovább hitegeted!!!!!

2019. szept. 25. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!