Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak adtam ki magam, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak adtam ki magam, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Egy tök ismeretlen lánynak írtam levelet, válaszolt is, majd fényképcsere után nem jöttem be neki, így annyiban maradt a dolog. Ejnye, a fene egye meg: helyes pasi vagyok, a csajnak sz.ar az ízlése, most emiatt ne randizzunk? Létrehoztam egy másik profilt a társkeresőn, valami ismeretlen spanyol színész fényképével, neki persze válaszolt.

Most ott tartunk, hogy a nevem és a fényképem más, de egyébként a szerep önazonos, magamat adom a chaten, levélben, mindenhol, élőben még nem találkoztunk, és nagyon bejövök neki (illetve akinek hisz). Szerintetek hogy mondjam meg neki az igazat? Jó pasinak mondanak, tényleg, egyetlen fényképből ítélte meg, hogy nem tetszem neki. A hül.yéje...

2013. jan. 23. 21:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
kérj tőle randit és szembesítsd a valósággal.
2013. jan. 23. 21:56
 2/22 anonim ***** válasza:
Te állat! :D beszélj meg vele egy közös találkozót, aztán majd ott magyarázkodj, hogy mennyire sajnálod, de nagyon szimpatikus... Nem tudom mennyi az esélye, hogy nem küld el a francba.
2013. jan. 23. 21:56
 3/22 anonim ***** válasza:
ha egyszer nem tetszettél hát nem, attól hogy mások jó pasinak mondanak még lehet neki nem vagy esete. Vagy ha pl nem vagy elég magas. nálam a nem megfelelő magasság mindig kizáró ok volt. nem hinném hogy egy iylen hazugsáhot sok csaj elnézne. te mit tennél fordított esetben?
2013. jan. 23. 21:57
 4/22 anonim ***** válasza:

MInd ketten rábasztatok...

De talán ö jobban mert ugye egy... hát igen az.

Te emg mert annyira pipa lesz h már leszarja h élöbe vagy más fotokon norm vagy az ilyen vadgyökerek azt mondják, hogy hazudtál ezért cisnáltál uj profilt szal örült vagy és leszar tilt és csá....

Elöre is sajnálom de szurkolok h ne ez legyen

2013. jan. 23. 21:58
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát ezt benézted. Ezek után ne reménykedj semmiben :D
2013. jan. 23. 22:01
 6/22 anonim ***** válasza:

Engem a szeretöm ismer mar vagy egy fel eve mas neven. En is amugy magamat adom, csak eppen a nevem, foglalkozasom es hatterem teljesen mas...

Utolag banom es ugy erzem, hogy talan akkor is benne lett volna, ha elejetöl fogva tudja.

2013. jan. 23. 22:01
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt, hogy skrizofén vagy és, hogy a spanyol színész Hector González Portillo a másik éned :D talán így megbocsát.
2013. jan. 23. 22:12
 8/22 anonim ***** válasza:

Ezt buktad.

A személyiségével majdnem minden nem gyökér férfi meg tud hódítani egy nőt, ebben semmi különös nincs.

Jól kinézni már nehezebb.

2013. jan. 23. 22:12
 9/22 anonim ***** válasza:
készülj fel hogy amint megtudja az igazat onnantól egy büdös szót nem fog veled többet váltani :) ha ezt akarod akkor mondd el neki :)
2013. jan. 23. 22:16
 10/22 A kérdező kommentje:

:) normális (!) lánynak a belbecs fontosabb, mint a külcsíny. Az egészben az a gáz, hogy szerintem egyáltaán nem nézek ki rosszul, max. nem vagyok az esete - külsőleg. Belsőleg meg szerintem -egyelőre bejövök neki.

Valamelyik kommentelőnek: 189 vagyok, szerintem ez elég magas.

2013. jan. 23. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!