Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak adtam ki magamat valami ötlet?
Másnak a képeivel beszélgetek egy lánnyal úgy mondva együtt vagyunk csak tali nem volt még. Bele szeretett a "belém úgy mondva a képen látható fiúba". De nem csak a külső alapján döntött mondta is meg érezhető.
Ha el mondanám neki hogy az nem én vagyok és elküldeném magamat akkor milyen probléma lehetne belőle? Rendőrségi ügy is lehetne belőle?
Nem valószínű, hogy rendőrségi ügy lenne. :D
Bár ki tudja... ebben a nagy csúnya világban minden megtörténhet. :D
Rendőrségi ügy nem hiszem, hogy lenne, de a lány biztos csalódott lesz miután megtudja az igazságot.
Már azt sem értem mire volt jó más képével ismerkedni.
Ha úgy gondolod valj színt, de vállald a következményeket.
# 2:
Ha megmondom neki hogy nem én vagyok akkor csalódott lesz, meg kiakad.
Ha nem mondom meg neki akkor meg a talit húzzam évekig vagy mi? Akkor meg megharagszik vagy kitalál valamit.
# 3:
Megkedveltem és hát ha elmondom lehet nem beszélünk többet. Utólag belegondolva kárvolt így ismerkednem vele..
Legyen gerinced,valld be!
Ha nem mondod el,akkor a találkozásnál úgyis kiderülne és joga van tudni.
# 5:
Ha elmondom lehet megy rendőrségre vagy valahova benne van a pakliban ez is:/ bár ezzel követtem el valamit?
Előbb-utóbb szarban leszel. Nem lehet évekig húzni egy találkozót, hónapokig sem igazán, nekem ne mondja valaki, hogy 250 km távolság mellett nem lehet akár 2 hónap után találkozni, ott már gyanús a dolog. Vagy megunja, és otthagy, vagy pedig elmondod neki, és valószínűleg nagyon kiakad, lehet, ott is hagy. Ez a két opció van.
Egyébként nem vagytok együtt. Nem találkoztatok még, nem érintettétek még a másikat, nem éreztétek az illatát, nem láttátok egymás mimikáját, gesztikulációját, semmi de semmi nem történt, hogy a többiről ne is beszéljek. Maximum szimpatikusak vagytok egymásnak, kezd fontos lenni a másik, élvezed a társaságát, kialakulófélben van valamicske kötődés, de ennyi. Tudom, mert én is voltam távkapcsolatban, ami interneten kezdődött.
# 7:
Természetesen tudom hogy nem vagyunk együtt el felejtettem oda tenni a idézőjelet. De ez már így szeretlek úgy szeretlek stb.
Közel lakna amúgy, csak vannak kifogások a talira.
Ha elmondom mindenképpen megharagszik ez a jobbik esett.
Hmmm...alíg várom már,hogy lehajolj a szappanért idebent.*.*
Üdv.Sztojka Iván.:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!