Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak adtam ki magamat valami ötlet?
Figyelt kérdés
Másnak a képeivel beszélgetek egy lánnyal úgy mondva együtt vagyunk csak tali nem volt még. Bele szeretett a "belém úgy mondva a képen látható fiúba". De nem csak a külső alapján döntött mondta is meg érezhető.
Ha el mondanám neki hogy az nem én vagyok és elküldeném magamat akkor milyen probléma lehetne belőle? Rendőrségi ügy is lehetne belőle?
2015. júl. 6. 23:12
31/33 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hasonlítok a képen látható fiúra, viszont ezt nem mondhatom hogy a fényviszonyok illetve a kamera hibája lenne.
Lehet jobb lesz ha szó nélkül le lépek, de a csaj nagyon szerelmes, így megbántanám de akkor is megbántom ha meg mondanám hogy nem én vagyok az.
2015. aug. 16. 11:52
32/33 anonim válasza:
Komolyan nem csináltál semmit másfél hónap alatt? Ne szórakozz már! Törölni magad szó nélkül a lehető legnagyobb gerinctelenség lenne, amit tehetsz ebben a helyzetben. Barom voltál, vállald szépen a következményeket, tudod, felnőtt férfi módjára.
33/33 A kérdező kommentje:
Próbáltam elmondani neki, de valahogy megsajnáltam és...ááh rohadt szar érzés. Egy.... hülye állat voltam nem is értem miért adtam magamat másnak ki?!
2015. aug. 16. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!