Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok akkor egy lánynak sem fogok kelleni?

Figyelt kérdés

Már évek óta próbálkozom neten és személyesen is, de hiába. Minden lány visszautasít.

20F

2019. aug. 21. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek mas az ízlése valakinek ronda vagy, valakinek tetszeni fogsz.
2019. aug. 21. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Személyiséggel hogy állsz? Mert ezzel lehet kompenzálni.

20/L

2019. aug. 21. 22:39
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Ha ronda ÉS BUTA vagy, + rossz vagy semmilyen ízléssel öltözködsz (ugyanez vonatkozik a frizurára is), akkor nem fogsz kelleni senkinek.
2019. aug. 21. 22:40
 4/13 Randa ***** válasza:
74%

Ha ronda vagy, nem kellesz majd senkinek. De te férfiként legalább tudsz kompenzálni belső értékekkel (ha jó ismerősnél próbálkozol) vagy anyagi javakkal.

Változtass azon, ami változtatható! De ha a külsődön is lehetséges a javítás, akkor tedd azt.

2019. aug. 21. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen
2019. aug. 21. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Vagy nemigen. Esetleg talán..
2019. aug. 21. 23:10
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

A frizurám egész jó szerintem. Rendszeresen járok fodrászhoz, általában 2-3 hetente.

A személyiségem szerintem nem olyan rossz. Én kedvesnek, viccesnek gondolom magamat. Néha kicsit gonosz vagyok, amikor vicces próbálok lenni, de mindig próbálom nem megsérteni a többieket. Kicsit csendesebb ember vagyok, főleg először.

Egész okosnak mondanám magamat. Az egyik legjobb magyar egyetemen tanulok és szerintem nem én vagyok a legjobb az évfolyamomban, de mondjuk a legjobb 10-15-ben benne vagyok.

Ha számít, akkor nem dohányzom és inni is csak nagyon ritkán szoktam, akkor is mértékkel.

2019. aug. 21. 23:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Valamint elég alacsony vagyok, kb 166-168cm.
2019. aug. 21. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Így van, pontosan. :)
2019. aug. 21. 23:32
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Akkor nem sok esélyed van. abba meg ne bízz, hogy mindenki megtalálja a párját. Lehet hogy lesz csajod, de nem biztos hogy tetszeni fogsz neki, vagy szeretni fog. Vagy fordítva. Az élet már csak ilyen.
2019. aug. 21. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!