Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda vagyok, ami miatt valószínűleg egy lánynak sem fogok kelleni. De nekem már nagyon hiányzik az, hogy valaki szeressen és valakit szerethessek. Segítene valamit, ha elmennék egy prostihoz?

Figyelt kérdés

Pár helyen azt írták, hogy az nem teljesen szünteti meg a hiányérzetet, de valamennyire csökkenti.

20F

2018. dec. 10. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
szerintem semennyire nem csökkenti, ugyanúgy hiányod lesz, csak szexeltél egyet.
2018. dec. 10. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
20 évesen? Türelem, még nagyon fiatal vagy. 23 évesen lett először barátom. Akkor is én kezdeményeztem, mert soha nem nézett volna rám senki. Növessz tököt, és sikerülni fog.
2018. dec. 10. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

tételezzük fel, hogy valóban nem rendelkezel túl előnyös külsővel...noss igen ebben az esetben nehezebben lesz majd barátnőd.

És gondolom neked is vannak igényeid.

2018. dec. 10. 19:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már elég sokszor. De mindenki csak visszautasított. Csak barátnak vagyok elég jó mindenkinek. Nekem meg nem annyire kellemes folyamatosan próbálkozni és "gyűjteni" az elutasításokat.
2018. dec. 10. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Most szex vagy szeretet kell? Mert a prosti nem fog egy percig sem szeretni, max még szerencsétlenebbül érzedmajd magad utána. 20évesen szerintem baromi korai ennyire lemondani magadról... szüleidtől mennyi szeretet és támogatást kapsz? MErt ez így nagyon nem lesz jó...
2018. dec. 10. 19:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagy elvárásaim. Nem is lehetnének ilyen külsővel. Meg nem is jönnek be a "menő lányok".
2018. dec. 10. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:
41%

A prosti az semmiképp.

Csak ideges leszel tőlük.

Türelmetlenek, gyorsan le akarja zavarni, le se szr.

És közben folyton sérteget, ha olyan(legtöbb igen)

Vannak normálisak, de kevesen.

2018. dec. 10. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Nyilván szeretetet szeretnék, de azt olvastam, hogy a szex tudja valamennyire pótolni.

Kaptam/kapok szeretetet a szüleimtől, de nem tudom, hogy azt hogy lehetne mérni...

Ha prostihoz mennék, akkor nyílván olyat keresnék, aki "kezdő barát".

2018. dec. 10. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

Ha prostihoz mennel ,tedd be azt a penzt egy perselybe. Menj el egy plasztikai sebeszhez es kerdezd meg,milyen beavatkozasokkal,tudna helyesse tenni az arcod. Ird fel az osszes beavatkozasnak az arat. Valszeg orrmutetet javasol majd.

Menj el fodraszhoz is.

Lehet,h nem az arcod szepsegevel van gond. Lehet,csak a nok testbeszedet nem tudod megerteni. Lehet,h kezdemenyeznek nalad sokan,csak nemeszleled.

Aruhazatodat is ellenoriztesd 1-2 jo izleso lany baratoddal.

Vagy kerj innen segitseget ruhazkodas meg frizura ugyben lanyoktol.

N/36

2018. dec. 11. 00:14
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

NE kérjen innen senki az öltözékével kapcsolatban tippeket. Annyi lesz a válasz, hogy csináltasson más frizurát és cseréljen ruhatárat. Na most eddig eljutott mindenki magától is. Csak aztán ha visszakérdezel, hogy "jó, de milyet?", akkor csak a tücskök fognak ciripelni a háttérben.

Gondolom, szoktad tutujgatni a jancsit és ne mondd, hogy nem akarsz 16-17 éves korod óta szexet te is. Legaláb ezen túlesnél és elmondhatnád magadról, hogy nem vagy szűz. Én is ugyanazon gondolkozok, mint te, csak én egyrészt 25 vagyok, másrészt engem már egyre kevésbé érdekelmek az érzelmek, mert teljesen meghasonlottam és gyűlölök mindent és mindenkit. Ne legyenek illúzióid se: ha nem nézel ki jól és tényleg csak haverkodni akar veled mindenki, akkor 5 év múlva se lesz senkid. Nem a seggemből beszélek, pontosan olyan reménnyel tekintettem a jövőre, mint te, de látod, mennyi értelme volt bizakodnom.

2018. dec. 11. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!