Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, valószínűleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, valószínűleg így lenne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy nekem tetsző lány, akinél bepróbálkozott néhány igénytelen, bunkó pasi. A csajnak elege lenne a férfiakból, így engem is elhajtana, pedig én normális lennék vele.
2017. okt. 7. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem lett ettől leszbikus.

Maximum olyan van, hogy ilyenek előfordulnak RÖVID IDŐKRE. Hogy pl volt pár rossz tapasztalat az utóbbi hónapokban, ezért most kiveszek egy hónap szabadságot az ismerkedésből.

2017. okt. 7. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Vegul is foghatod erre, hogy luzer vagy es nem szolitod le, tok mindegy, csak ne kelljen ferfikent viselkedni veletlenul sem, mi?
2017. okt. 7. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

A kérdés csak feltételezés vagy tapasztalat? Az az érzésem, hogy már elhajtott téged és gyártod a kifogásokat, hogy miért tehette.

Mi az hogy a csajnak elege van a férfiakból? Egyetlen egy férfi kell nekik, nem több, bárkit elhajthatnak, akár bunkó, akár normális.

2017. okt. 7. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolod, luzer gondolkodas ez.
2017. okt. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!