Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android Cyanogenmod kérdés:...

Android Cyanogenmod kérdés: Ha úgy gondolom, hogy az Android Jelly Bean belefullad a triviális hibákba, mint pl. a brutális lassúságba, akkor segíthet a Cyanogenmod, vagy valószínűleg az sem fog megfelelni?

Figyelt kérdés

Cyanogenmod 11-ből állítólag "nincsen még stabil verzió", a 10-es meg még régi.

Az én gépemmel eleinte elégedett voltam, de ma már előbb odatalálok százszor eltévedve valahová, mint hogy betöltse magát a GPS, látszik, hogy dübörög valami adatforgalom az interneten, de a Chrome nem hoz be egy ilyen egyszerű oldalt sem fél óra alatt (akkor meg mi töltődik?), a többi böngészőprogram pedig még rosszabb. A facebook kliens működő internet mellett sem megy, a Gmail widget többnyire nem mutat semmit.

Én nem tudok rajongani egy Launcherért. Nekem a következő kell:

- megfelelő sebességű, folyamatos internet

- böngésző, mely betölti az oldalakat

- email, mely küld és kap

- facebook, mely nem áll, nem fagy

Az Androidnak ez az elvárás túl magas...

2014. dec. 24. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Most már csak a készülék tipusa hiányzik.
2014. dec. 24. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
A mobilod pontos neve nélkül erre nem lehet válaszolni
2014. dec. 24. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Sokféle készülék kapható, a kérdés az Android rendszer bajait vetette fel, és hogy minderre megoldást jelenthet-e a cyanogenmod, melyből stabil verzió már az előzőből sem létezett, csak egyszer régen az őskorban.
2014. dec. 26. 06:50
 4/4 A kérdező kommentje:
A stabil Androidot csak a szomszéd munkatársa látta egyszer futólag.
2014. dec. 26. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!