Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lánynak fogok így kelleni? 19f
Magas fiú létemre egy lányhoz sem merek közeledni
190 cm vagyok,70kg, barna hajam és barna boci szemeim vannak és hát nem vagyok egy alfahím féleség sajnos.
Belsőre kedves, őszinte, barátságos vagyok és mindenkit meghallgatok, de viszont csendes , zárkózott, határozatlan vagyok és kevés az önbizalmam,ráadásul elég negatív vagyok.
A lányok nem igazán néznek meg, talán csak egy pillanatra, és hát beszélni se nagyon próbálnak meg velem.
Én meg próbálnék egy kis bátorságot összeszedni hogy oda menjek hozzájuk de nem igazán megy és sokszor nincs semmi mondani valóm. :/
hát nagyjából leírtam amit akartam , de lehet nem mondtam túl sok mindent
A válaszokat előre is köszi :)
hát hiszem hogy a többségük leginkább a belsőt nézi
és ezt most jól mondtad : "de azt a belsőt ki is kell mutatni" ( Valóban és hát elég keveset tettem idáig ez ügyben és hát tényleg nem is tudom mit várok így :/ :)
Én azt vettem észre, hogy ha ronda pasi vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.
Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.
Kedves kérdező!
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de egyenlőre ne lányt keress magadnak, hanem egy kicsit szedd össze magadat.
"határozatlan vagyok és kevés az önbizalmam,ráadásul elég negatív vagyok."
Most nagyon durvát fogok neked mondani, de hidd el hogy nem rosszindulattal...Így nem fogsz senkinek se kelleni. Senkinek! Senki nem akar egy olyan párt magának aki mindenben csak a rosszat látja! ...és ezt neked kell megoldanod egyedül.
Egyenlőre csak menj emberek közé és próbálj velük kommunikálni. Menj egy koncertre, kutyafuttatóra, múzeumba, tudómisén és beszélgess el Mari nénivel, Józsikával, Borival...Barátkozz! Így nem csak hogy jobban fogod érezni magadat, de talán így meg tudod találni álmaid hölgyet!
De a lényeg : Legyél optimista! Ha valakivel beszélgetsz, mosolyogj! Hidd el, nem csak hogy több ember fog veled elbeszélgetni, de több lány fog hozzad közeledni és meg ráadásul jobban is fogod érezni magadat.
Rendben semmi baj, őszinte voltál :)
Köszi a válaszod és a többiekét is !
Kérdező, most elárulom neked a párkapcsolat keresés titkát, ha megígéred, hogy nem mondod el senkinek!
Sétáltál már valaha az utcán? Vagy bárhol? Láttad már mekkora Isten állatkertje? Láttad már azt a sok barmot, idiótát, gyökeret, trógert, tuskót, akik szebbnél szebb nőkkel mászkálnak? Némelyik nem csak nem szép, de még igénytelen is, és elgondolkozik az ember, hogy szedett össze magának oylan nőt!
Elmondom neked, hogyan:
Úgy, hogy te megkérdezed magadtól, hogy "Melyik lánynak fogok így kelleni?", míg ő nemes egyszerűséggel szarik bele és mint egy ösztönlény cselekszik!
Az igazság az, hogy az egyik kommentelőnek tényleg igaza volt, a kutyának sem fogsz kelleni. De nem azért, mert 190 vagy, nem azért, mert boci szemeid vannak, esetleg nem vagy elég sportos. De még csak nem is azért, mert visszahúzódó vagy és valószínűleg esetlen lennél, ha odamennél egy nőhöz, nem ezért. Hanem azért, mert felteszed magadnak a kérdést: "Melyik lánynak fogok így kelleni?"
Minél többször felteszed magadnak ezt a kérdést, annál inkább nem fogsz kelleni senkinek sem, ilyen egyszerű!
És minél inkább leszarod, hogy kelleni fogsz-e valakinek, vagy hogy másnak bejön-e az amilyen vagy, annál inkább kelleni fogsz másoknak!!!
Kérdezd meg inkább magadtól napi 30x:
"Mikor veszik észre, hogy milyen ember vagyok? Mert szerethető ember vagyok!"
És ha elégszer felteszed magadnak ezt a kérdést, a metrón, a buszon, a boltban, a parkban, akkor el fogsz jutni odáig, hogy tudni fogod mit kell tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!