Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi igazság van abban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi igazság van abban, hogy az önbizalom "megszépít"?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy ha valaki képes elfogadni saját magát úgy, ahogy van, akkor azt a külvilág is érzékeli és például ez párkeresés szempontjából is előnyös lehet. Ezzel szemben, ha valaki csak a hibákat látja önmagában, akkor ezt a többi ember is érzékeli, kevésbé szívesen ismerkednek vele, nyitnak felé. Nektek erről mi a véleményetek?
2019. aug. 20. 04:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem a szaporodás a lényeg. Az elmúlt száz év óta a szaporodás és szexualitás két külön dolog, mára már kb semmi köze nincs egymáshoz.

Másodszor meg akkor ezek szerint nekem semmi esélyem sincs, ugyanis kisgyerekkori sérülés miatt "boxolós" vállalom vannak, tehát ha kihúzom magam, akkor sem tűnök úgy mint aki kihúzta volna magát.

Tehát akkor emiatt el is áshatom magam ezek szerint?

2021. jún. 6. 02:37
 22/24 anonim ***** válasza:
*vállaim
2021. jún. 6. 02:37
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

Annyira butaság, amit írtál (vagy szándékosan értettél félre engem), hogy fáj válaszolni.

Én evolúciós vonatkozásban írtam az elmúlt TÖBB TÍZEZER (akár százezer) évre vonatkozólag. Mert az evolúció ilyen viszonylatban megfigyelhető.

Az elmúlt száz év ehhez képest lóf@sz SE. Ennyi időalatt nem változik kb semmi. Nem változik a nők és férfiak agya túl sokat.

Beszélek itt több tízezer évről, Te meg jössz az elmúlt 100 évvel? Komolyan?

Másrészről:

Azt írtam le a 20-as válaszomban, hogy NEM ez az egyetlen dolog.

És hogy SOK féle paraméter van, ez az egyik, amire figyelni kell.

Ha pont ez nincs meg, akkor marad tíz másik, amire figyelhetsz, de ez pont olyan, amire egyszerű lenne figyelni.

Ha sérülésed van, akkor még van más, amit fejleszthetsz. Gazdagság is valóban vonzó, mert biztonságot nyújt. Humor, intelligencia, kommunikációs készség stb.

DE azt már unom hallgatni, hogy valaki valamelyik tulajdonságot kijelöli, hogy az neki nincs és bezzeg a csajok csak arra mennek, ezért neki esélye sincs.

Például anyagi háttér: "hát a csajok csak a gazdag pasikra mennek, és én csóró vagyok, ezért nincs is esélyem."

Most megmondtam, hogy a testtartás sokat dob, erre megjelentél Te:"Hát én nem tudom kihúzni magam és csajok csak azokra mennek, akik erre képesek, szóval nekem nincs esélyem"

Gratulálok. NEM! Lehetsz emellett vonzó pasi, ez csak egy fontos paraméter. Ahogy egy csóró és alacsony pasi is lehet jó pasi, persze ha magas és gazdag, akkor jobb esélyei vannak, de attól még LEHET csóró alacsonyként is jó pasi. EGYÁLTALÁN NEM kizárt. Ugyanúgy lehet versenyben ő is.

Észrevétel: Ha olyan ember vagy, aki csak arra megy, hogy miért hibáztathat mást/másokat, hogy miért nincs csajod, akkor IGEN beszoptad.

De például ott van DeniDeVito, aki a testi adottságai alapján a rossz pasi minta példája: kopaszodik, 150 cm, dagadt, nem egy lapát állú helyes fickó, és mégis képes volt sikereket elérni a nőknél. Méghozzá úgy, hogy a humort használta fegyveréül. Színészkedni kezdett, abban tehetséges volt és voltak céljai stb.

Túl sok paraméter van, amiben fejlesztheti magát az ember, de csak azt szúrod ki, hogy mi az, amiben rossz vagy és nem lehetsz jobb, és azt hibáztatod?

Gratulálok. Akkor maradj nő nélkül.

2021. jún. 6. 15:16
 24/24 anonim ***** válasza:
60%

Valójában, itt értelmetlen bármiféle logikát keresni az egészben, mert az okok nem kauzálisak. Sokáig én is kauzális paramétereket kerestem. De mindig zsákutcába botlottam.

A valóság, hogy valójában sokkal magasabb szinten már eldől minden, a végén mindig akauzális dolgok lesznek döntőek, olyan irracionális dolgok melyek jelentését még csak csíráiban sem érthetjük meg. Amikor minden racionális és szemmel látható jelek szerint sikereket érhettem volna el, akkor semmi sem sikerült végül. Amikor pedig az irracionális, akauzális magasabb szintű Erők álltak mellettem, akkor nulla igyekezettel semmiféle ok nélkül minden összejött.

2021. jún. 7. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!