Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb fiú miért nem hiszi el az igazat?
Szóval, röviden csak annyi, hogy mind neten mind élőben való ismerkedéseim/kapcsolataim elég szarul sikerültek. Most abszolút nincs önbizalmam. Ezért nekem most szükségem van egy kis időre, amikor rámír egy fiú és én elmondom hogy figyu most ez a helyzet...én leszek elhordva mindennek, mert az igazat mondtam :D
Ez mi? :D
Jön hogy milyen bunkó vagyok, meg jajj tipikus lekoptató szöveg, meg társai :D
Én értem hogy sokszor megkapják ezt, de ne cseszenek már le mert ez van :/ (tisztelet a kivételnek)
Önbizalmat felépíteni nem 2 perc, főleg ha már 50x lerombolták.
17/l
Teljesen megértelek.
Én egyszerűen túl nagy falatnak tartom, hogy a jelenlegi önbizalmammal fejest ugorjak egy kapcsolatba, ezért nekem is egy hosszabb ismerkedős fázisra van szükségem lehetőleg bármiféle sürgetést mellőzve, hogy összeszedjem magam, szóval megamból kiindulva biztosan van ez alól kivétel. Aki meg ennyit nem ért meg, azzal szerintem jobb is, hogy nem jössz össze.:)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!