Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek oda menni a legtöbb lányhoz és leszólítani?
Elsősorban olyan srácokhoz szól a kérdésem, akik hasonló problémával vannak megáldva hogy félnek oda menni lányokhoz, de más is nyugodtan adhat bármi tanácsot :D ... Mitől sikerült rá venni magatokat arra hogy oda mész tökösen és elkezdtek beszélgetni? Én már ezen agyalok, hogy azért nincs still valaki barátnő szerűség mert félek oda menni, és valószínű azért mert nem akarok újra pofára esni... Bármi ötletet vagy tanácsot meghallgatok, köszi ha elolvastad :D
16/F
Pár feles segíthet :D esetleg Teca nénje kerittésszaggatója :D
A másik sokkal egyszerübb és célravezetőbb módszer, hogy fogod magad elhatározod hogy "ő bejön nekem próbáljuk meg felszedni!" Veszteni valód ugy sincs! Odamész mondod "Szia xy vagyok, nem gond hogy csak úgy leszólitottalak?" Vagy valami hasonló :D
1. tippem az hogy el hitted hogy a nőknek olyan agyhalott hapsik kellenek mint a tvben vannak.
2. Nincs önbizalmad (de ez javítható)
3. Félted az egod és ezért félsz az elutasítás tól.
(Az ego istát ebben esetben nem úgy értem hogy beképzelt vagy hanem hogy van én képed ami a vissza utasítás miatt össze omlana.)
De minden lhet változtatni ha van rá benned hajlandóság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!