Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi okai lehetnek, hogy nem mertek leszólítani egy lányt csak úgy pl utcán?
Figyelt kérdés
Pl nem olyan vészes a külsője, de ti mégse mentek oda. Miért?2017. márc. 19. 17:11
1/8 anonim válasza:
Én pont odamegyek.
Akikre a kérdésed irányul, azok félnek az elutasítástól.
2/8 anonim válasza:
Mert általában dolgom van és nem érek rá hogy elkezdjek vele beszélgetni
3/8 anonim válasza:
Utcán azért elég durva ba.szod ...
4/8 anonim válasza:
az elutasítástól való félelem, plusz elég sokszor tudom hogy én sem örülnék neki ha csak úgy leszólítana, és tényleg tudom hogy nem minden lánynak jön ez be
5/8 anonim válasza:
Eddig kétszer próbáltam ilyet, mindkétszer sikítva hozzámvágták a pénztárcájukat és elfutottak..:(
6/8 anonim válasza:
ezaz utca valami új platform egy játékban bizonyára azért nem ismeri senki sem itt, amúgy meg ne légy hülye Gergő a lányokat sem akarják,hogy utcán miközben siernek valahová odamenjen valaki, akkor máá inkább kávézó, könyvtár vagy valami olyan hely, ahol látszólag nem sietős dolgod van és beültél oda.
7/8 anonim válasza:
Azért mert vannak lányok akik, szívesen veszik, vannak akik irtóznak ettől. Számunka ez eléggé zsákbamacska, és elég lelombozó ha a csaj elküld a fenébe. Nyilván rohadtul nem kéne foglalkozni azzal mi a szart gondol, ha meg bejövök neki úgy is nyert ügy, de ilyen az ember, a könnyebb utat választja mindig. :/ :)
8/8 anonim válasza:
Én pl nem vagyok egy távolságtartó lány, nagyon is közvetlen vagyok, de csak azokkal, akiket ismerek. Nekem azért kell egy kis idő, mire egyáltalán megnyílok, de miután megtörtént, annak a személynek is magamat tudom adni. Azonban ha az utcán egy random ember leszólítana, csak lefagynék, és nem tudnék mit tenni. Kezdjük ott, hogy engem az emberek belső tulajdonságai érdekelnek, nem a külső, amit így hirtelen nem tudnék kiismerni. Tudom, hogy fiúknak szólt a kérdés, de remélem nem gond, hogy egy lány is leírja a véleményét :D Én nem támogatom az ötletet, de lehet, hogy vannak lányok, akik igen. Lány a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!