Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért nem mertek leszólítani lányt az utcán?
lányként mondom, hogy utcán nehéz ismerkedni. a legtöbb lány nem veszi szívesen, ha ott leszólítják őket.
ilyenkor szoktak páran méltatlankodni, merthogy a köcsög felszínes nők csak a külsőt nézik... de azért alapból az utcán ismerkedésnél a pasik is külső alapján vesznek észre és szólítanak le egy lányt, szóval a lány is csak külső alapján tud ítélkezni.
Szia!
Én és barátaim szoktunk utcán, buszmegállókban, bevásárlóközpontokban leszólítani lányokat.
Változóak a reakciók, vannak nagyon bunkó, beképzelt lányo is és sajnos az ilyenek nem mindig felismerhetőek külsőre, az ilyenek után elmegy a legtöbb fiú kedve az ilyen akcióktól.
Bevallallom engem is elkedvtelenít, de azért folytatom egy idő után, mert muszáj és tudom, hogy vannak rendes lányok is, akikért érdemes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!