Más is így látja?
Akinek rendben van az önbizalma és önértékelése-önbecsülése, az nem fog másokat bántani.
Az emberek azért szólnak be másoknak, hogy magukat jobbnak állítsák be (sajátmaguk előtt)
Mondhatni.. így van.
Igazából az önbizalomhiányos kényszeríti a másik embert hogy rosszul bánjanak vele.
Volt egy nő akivel beszéltem, 25 éves, nagyon önbizalomhiányos. Nagyon sokat beszéltem vele, próbáltam nagyon segíteni neki, de megállás nélkül úgy érezte ő a rossz, hibázott, ilyenek, ezért mindig bocsánatot kért a semmiért.
Hiába mondtam el neki hogy semmi baj, azért is könyörgött hogy bocsássak meg neki, és hogy sajnálja hogy ilyen rossz társaság.
Holott nem is lett volna az, hogy ha ezeket nem írja le. Szóval a saját önutálata miatt azt hitte én is utálom őt, úgy is viselkedett mintha utálnám őt, ezzel eléggé kényszerített arra hogy ne beszéljek vele, mert nem lehet.
Az egoistákat megnézed:
Ők úgy viselkednek, mint akiknek kijár a tisztelet, a figyelem és mindenki imádja őket, ezért úgy is viselkedik mint akinek a szava a legfontosabb, és ezért úgy is figyelnek rá.
Úgy viselkednek az emberrel átlagban, amilyennek te érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!