Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak itthon ilyen siralmas a társkeresés problémája vagy külföldön is?
Ez érdekes, kíváncsiságból megnéztem az általad linkelt atlaszos korfán a 20-25 éves korosztályt, 80 pixel felel meg a nőknek, 96 pixel a férfiaknak. Ez háromszor-négyszer akkora különbség a két nem között, mint a KSH szerint. Nem tudom, honnan szedhették.
Itt vannak a 2011-es népszámlálás eredményei, a 11. oldalon a 2001-es és 2011-es korfával (egyik sem mutat nagy különbséget a fiatal korosztályokban):
"A férfiaknak ezt nem nézi el a társadalom, ezért szorulnak anonim fórumokra."
Ezt sosem fogom megerteni. Szoval lelkizni akartal legjobb baratoddal Pistaval, de o durvan elutasitott es ezt elmondta Karesznek, o Petinek, es masnap mar senki nem fogott veled kezet a munkaban es a kocsmaban? Ki az a tarsadalom szemelyekre lebontva? Anyukad? A barataid? Egy idegen ember a gykn? En biztos nem nezek le ezert senkit, sot allandoan ezert tepem a szamat, hogy a ferfiak
1. ne maganyosan szemvedjenek,
2. ne ismeretlenekkel az interneten csordaba verodve duhongjenek,
hanem a hozzajuk kozel allo ferfiakkal eljenek egy kis lelki eletet es segitsenek egymasnak.
Ez a szegyenerzet indokolatlanul el benned is es masban is.
Magyarországi viszonylatban aki ebből a szempontból problémás. Tehát mind a nőknél mind a pasiknál bukott eset akár N vagy F-röl van szó.
Nem fogod elhinni de maximálisan olyan 250 ezer körüli létszámról beszélhetünk. A 9 Millióból.
Arról nem beszélve hogy az úgy 1 Millióra becsült kivándorlók többsége egyedülállóként települt ki.
Az hogy most ezen a fórumon 0-24 megy a rinya ez nem fedi a valóságot.
De most komolyan az ide irkáló panaszkodok nagy része.
Otthonülő gubbasztó vagy anyuci pici fia vagy munkanélküli, 0 szoc élettel és 0 barátokkal rendelkező ember.
Az már csak pluszban vicc hogy másoktól várják el hogy megoldják a problémáikat, ebből kikövetkeztethető hogy úgy egyébként az illető menyire is életképes.
Ha mondjuk ő egy 30 éves szűz, munkanélküli 0 baráttal.
Bizonyára minden ember pont egy ilyen társra vágyik.
Na ezek írnak ide 95%-ban.
Oké, akkor vonatkoztassunk el a korfától.
Vegyük a relatív férfitöbbletet!
Discoban háromszor-négyszer annyi férfi van, mint nő - még így is, hogy nőknek ingyenes a belépés.
Fesztiválokon, koncerteken nagyjából ugyanilyen az arány. Rock-metál koncerteken még rosszabb, ott hatszor annyi a férfi.
Társkeresőn ennél is durvábbak az arányok - nem ritka, hogy 200 férfi jut egy nőre. Lett légyen az telefonos, internetes, újságbeli, akármilyen társkereső.
Sportoknál is abszolút többségben vannak a férfiak, bőven akad olyan sport, ahol 1 lány sincs.
Aki ezek után azzal jön, hogy nincs férfitöbblet, az használja a fejét inkább faltörő kosnak, mert másra úgysem jó (vagy egyszerűen egy ténytagadó kamugép).
"Aki ezek után azzal jön, hogy nincs férfitöbblet"
Terhesjogan meg csak nok vannak. :) Akkor mindenki egyedulallo anya?
A rockkoncertes peldan konkretan felrohogtem. Rengeteg ferfi a barataival megy oda es a "zasszonyokat" otthon hagyjak.
Ferfiakat erdeklo esemenyeken foleg ferfiak vannak, ez szerintem nem olyan meglepo. :)
Amúgy tökmindegy az egész korfás-többséges lamentálás, ha úgy van, ha nem, minden nőnek szinte van barátja (nem, nem csak mondják, tényleg, látom) akkor meg úgyis tökmindegy :D
Az élet fos, ha nem kaptál jó lapokat első osztáskor.
Lollypop, ez stimmel, de senki nem megy terhestornára ismerkedni...
A disco, sport, fesztivál amúgy unisex esemény. Direkt nem focimeccset meg boxmeccset írtam, igen, ott kvázi 100 százalékos a férfiarány.
Felhoztam a sportot is, a spinning is oda tartozik, ott is kevesebb a lány. Ennélfogva gyakorlatilag az ismerkedési lehetőségek 90 százaléka ki van zárva. Utcán leszólogatással senki nem fog ismerkedni, max. a legalja sóhaj suttyó pronyók.
A lepontozásokat visszaosztottam, ez nékem is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!