Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak itthon ilyen siralmas a társkeresés problémája vagy külföldön is?
Én külföldről csak jókat hallottam még férfiként is. Minden ismerősöm aki kiment, annak lett barátnője/felesége. Van akinek helyi, van akinek magyar vagy más keleti bevándorló csaj, pl. lengyel barátnője lett.
Tényleg én is azt veszem észre, hogy itthon káosz van, nem csak gazdaságilag de még a társkeresésben is élhetetlenebb.
#11, rossz hírem van: 35 éves korig nagy férfitöbblet van az országban, tehát az állításod fals.
Ha minden nő kapcsolatban lenne, még akkor se jutna elég minden férfinak.
#14,
A legnagyobb férfitöbblet az 1988-ban születettek között van (kapaszkodjatok meg): 51,9 % férfi, 48,1 % nő (KSH, 2018)
Szóval 25 férfiből nagyon maximum 1-et érinthet, hogy kevesebb a nő.
Jó, de ez így nem ér, mert a nők általában a nyugdíjasok között jutnak hatalmas többlethez, mivel a bácsikák hamarabb meghalnak a túlzásba vitt cigi, munka, cujka kombó miatt.
#16, a mostani férfitöbblethez képest az 1988-cas az semmi. Akkor még csak 3% körül volt a többlet, mostmár ez jóval magasabb.
#17 aha, akkor biztos a tankönyvek is hazudnak, sőt, a népszámlálás is:
Erről pedig ennyit. Felőlem hiheted azt, hogy nem volt, és nem is lesz férfitöbblet, manapság a lapos Földesek korában ez se lep meg.
Lepontozni pedig én is tudok, rögvest be is mutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!