Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy megbízha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy megbízható társat?

Figyelt kérdés
Nem nagyok az elvárásaim, szinte alig vannak, de mégse találok olyan férfit, aki felkeltené az érdeklődésemet, akiben meglenne az a bizonyos kis plusz. Manapság a párkapcsolatok nagy része felszínes, csak a külsőség játszik meghatározó szerepet, az a legfontosabb mindenki számára, hogy a társának legyenek nagy mellei, formás, kerek hátsója és még sorolhatnám az ideálokat, de ezeket tudjátok. Azonban az ilyen lányokhoz általában nem járul más csak egy jó nagy adag hiszti egy kis pénzéhséggel körítve, de javítsatok ki ha tévednék. Nem értem mi történt ezzel a társadalommal, mi késztette az embereket arra, hogy érzelmek nélkül játszák a szerepüket az ideális nőjelölttel karöltve. De a másik véglet, hogy én élek rózsaszín felhők között, mert azt hiszem él még a romantika, a szerelem és a vonzalom, ami úgy néz ki rég kihaló félben van. Ha így folytatjuk tovább akkor a pozitív utópikus elképzelések megvalósíthatatlanokká válnak, ami valjuk be elszomorító.
2019. aug. 16. 23:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Az hogy nincs melled és segged nálam nem kizáró ok. A hét fej sem. A tűzokádás ami átjön a szövegeden viszont igen.

" az ilyen lányokhoz általában nem járul más csak egy jó nagy adag hiszti"

Te hisztizel. Az hogy egy nő csinos nem zárja, ki hogy okos és jó lelkű legyen. A férfiak se sorolhatóak a szerint osztályokba, hogy dagadt intelligens jólelkű. Sportos izomagyú bekébzelt műveletlen tuskó.

2019. aug. 17. 05:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Félreértitek, általában hisztisek azt írtam és nem azt, hogy az összes csinos nő ilyen. Nem kell többet belelátni a dolgokba. Mellesleg pedig nem vagyok se dagadt se beképzelt. De ha nektek egy 172cm/58kg arányokkal rendelkező nő dagadt...
2019. aug. 17. 07:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a problémád. Én a mai kornak nem megfelelő személyiséggel rendelkezem, így totál elvérteznék egy mai randin, mert nem az a "Gyere, Boci csússzunk egyet" stílusom van, hanem már-már retrónak mondható. De gondolom ez sem jönne be...

Ezért szeretem ezt a számot:

https://www.youtube.com/watch?v=xgGw4bux_q4

2019. aug. 17. 08:00
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Mesélj, ki lépett a lábadra!

A válasz:Szerintem, azért mert "béna" vagy.

Egy normális nő nagy kincs manapság is, már pedig az kelendő...

Én is olyan vagyok és még sokan mások is, mint amilyet keresel, csak nem keltjük fel az érdeklődésed.

2019. aug. 17. 08:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Van aki peches társkeresés terén,de amúgy semmi nagy probléma nincs vele,csak nem jön össze neki soha,én is ilyen vagyok.

Szerintem sokaknak nagyon nem fontos az hogy tökéletes alakja legyen egy nőnek, én sem azt nézem. Sokkal fontosabb hogy lehessen vele együttélni! Ne legyen hisztis mint ahogy te írtad,józanul gondolkozzon, ne a pillanatnyi érzelmei vezéreljék csak. Na ilyen nő nagyon kevés van!

"De a másik véglet, hogy én élek rózsaszín felhők között, mert azt hiszem él még a romantika, a szerelem és a vonzalom, ami úgy néz ki rég kihaló félben van."

Az a baj ezt magunknak beszéljük be hogy van az az igazi mézes mázos romantika amit filmekben látunk még mondjuk gyerekként,és azt gondoljuk velünk is így lesz majd....

Én úgy gondolom túl kevés az az ember az ellenkező nemből aki passzolna hozzánk. Ezt sokan nem várják ki míg ilyet találnak, hanem egyszerűen összejönnek valakivel aki amúgy külsőre okés . Aztán jön a feketeleves...

Én legutóbb megfogadtam,amíg olyan nőt nem találok aki belsőleg és külsőleg is tettszik, addig nem ismerkedem. Lassan 3 éve egyedül leszek...na ezt nem nagyon vállalja be senki,sem nő sem férfi...

2019. aug. 17. 08:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Végletekbe gondolkodsz, én kevés karrierista nőt ismerek akinek nincs párja. :D Ez csak azokat a palikat zavarja, akik tradíciókat követnék, nekik valóban fáj, hogy a nő is képes ugyanazt ha nem jobban elérni. Ha a karrierista az ambíciózusos nőt jelenti, akinek nem az egyetlen életcélja otthon babázni meg takarítani, főzni akkor a mai nők 80%-a karrierista. :D Érdemes megnézni, hogy például a nagyobb presztizsű szakmáknál mint az orvosok, jogászok 70%-ban női túlsúly van, sőt a felsőoktatásban 65%-ban szintén kb. a nők vannak többen.

2019. aug. 17. 10:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 nézd meg pl a tinder női részleget . Gyakorlatilag csak ilyet fogsz találni....

Amúgy egy percig se vonom kétségbe hogy a nők ugyanúgy sőt jobban meg tudnak csinálni bármit főleg amihez magasabb végzettség kell. Csak egy baj van ezzel, hogy van egy dolog amit csak a nők tudnak ezen a világon , gyereket szülni. És ha erről leszoknak az okos nők akkor ne csodálkozzunk azon ahogy a világ alakul.

2019. aug. 17. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"él még a romantika, a szerelem és a vonzalom, ami úgy néz ki rég kihaló félben van."

Mert valamikor elt? :) Szerintem vesd bele magad regi korok irodalmaba es filmmuveszetebe es hallgass meg torteneteke a csaladi legendariumbol is. A szerelem mindig kevesek kivaltsaga volt, es foleg hazassagon kivul, viszonyokban letezett. Igazabol ennyi lehetoseged a boldogsag megtalalasara meg sosem volt, mint most...

"Ha így folytatjuk tovább akkor a pozitív utópikus elképzelések megvalósíthatatlanokká válnak, ami valjuk be elszomorító."

Ezt vegkepp nem ertem. Milyen elkepzelesekre gondolsz? Es nem vagy egy kicsit meg fiatal? Az utopiak karosabbak a tomegpisztito fegyvereknel, akarhanyszor meg akarjak oket valositani ehezes, koromletepes, maglyan elegetes a vege.

Az egesz tarsadalom boldogsaga egy megvalosithatatlan cel, mindeki torodjon csak a sajat sorsaval.

2019. aug. 17. 11:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az a kis plusz minimum egy Tom Hardy tipusú fickót jelent, mint általában mindig.
2019. aug. 17. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!