Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy megbízható társat?
Dehogy van kihaló félben a romantika. Még abból is ki lehet hozni a romantikát, aki nem olyan típus, de persze ehhez olyan nőnek is kell lenni. Pluszokat keres mindenki mindig, meg a pasik a rosszak, közben meg sok nő túlgondolja ezt az egész kapcsolatosdit.
Ezt nőként írom, sokszor tényleg mi magunk állunk a boldogságunk útjában.
Én is változtam azért, hogy boldogabb legyek és lám az is lettem. Nem mindenki játszadozik, aki meg igen, azt úgyis meglátod, ha van eszed. Vannak még normális pasik, ha te is normális nő vagy úgyis előbb-utóbb rádtalál. Ne gondold túl a dolgokat (én is ilyen voltam, csak ezért mondom), remélem megtalálod a másik feled. :) Sok sikert!:)
Nem a másik véglet ahol te vagy az a karrierista modernő.
Aki fönők akar lenni, akinek a siker a fontos, több diploma, a na majd én megmutatom hozzáállás, aki minden javaslatot sértésnek és elnyomásnak érez. Ahogy az idealizált női tested leirtad abból pedig gyanús, hogy elhizott vagy. Na most ilyet egy sikeres férfi aki hasonló mentalitású , nem akar, mert túl nehéz vele. Inkább választ egy " butább " csinosat. A melós férfi is ez miatt nem akar ilyen nőt, plussz a fizetés különbség miatt.
És a modern nő se akar melós férfit, hisz nem azért harcolta ki magának a magasabb poziciót hogy ugyanolyan senkikkel legyen mint 30-50 éve. És ezért van tele pl a tinder 30-40 éves diplomás szingli nővel, akik hiába rakják ki a a világ minden pontján készült mindefêle jó fotóikat, ugyan úgy szinglik maradnak.
Pont hogy a férfiak a romantikusabbak, miről beszélsz :DDD
Férfiak nagy részét pont nem érdekli, hogy mekkora a segged és a melled.
Ha neked csak felszínes párkapcsolatod volt, az csakis a te hibád, úgy választasz.
Rengeteg magányos férfi van, a társkeresőkön több száz jut egy nőre. Valamiért nehezen hiszem el, hogy ebből a több százból egy sincs, aki megtetszene neked.
Ha ez a helyzet, akkor te vagy túl válogatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!