Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az igények a férfiak felé és mik a nők felé ismerkedés során?
Igények a nők felé: Végtelen + 1
Igények a férfiak felé: Végtelen + 1
Nő igénye a férfi felé:
- Vigye el Őt drága éttermekbe,
- Vigye el Őt shoppingolni,
- Vegyen neki ékszereket
- Legyen sok pénze (minimum havi nettó 800E), ne várja el a nőtől, hogy dolgozzon
- Legyenek ingóságai (ház, és márkás autó)
Férfi igénye a nő felé:
- Legyen csinos
- Lehessen vele elbeszélgetni - legyen más témája mint a fodrász, a műköröm, stb
- Ne beszéljen az Exéről!
A férfi álma legyen a 2 havonta valami európai nagyváros meglátogatása, szeressen salsázni, a Duna-parton a naplementében borozni, szeressen túrázni, ne akarjon gyereket, a nőt hagyja békén hétköznap, hétvégén viszont kényeztesse programokkal, hozza-vigye. A szex már annyira nem lényeg, az inkább ne is erőltesse.
Legyen brutálisan férfias kisugárzása, hogy legyen a barátnők előtt is valamivel felvágni, anyagilag szuper stabil legyen, nagyvonalúság alap, szóval olyan Hollywood sztárszínésze alkat.
Egy átlagos pasi az már túl ciki, pont ezért vannak tömve a társkeresők 40 éves hajadonokkal, és irreális elvárásokkal. Nekik nem az, de egy átlag embernek már az.
Én eleve össze sem jönnék olyan nővel, aki 40 évesen még hajadon, se gyerek, se semmi. Egy elkényeztetett önző nő a hátam közepére sem hiányzik, aztán felőlem azt gondol magáról amit csak akar.
Számomra pl nagyon fontos egy nőnél:
I. Külső
- Heti szinten sportolnia kell,legalàbb 4-szer
- Egészsèges tàplàlkozàs,no cukor,no édessèg,no kenyér,no pèksüti
- Nőies,ribis öltözködés
- Ápolt dùs hosszú haj
- magassarkú,csinos női cipők
- Legyen stílusa,legyen sok ruhája,tudja mit mivel kell párosìtani
- igényes a rendre,mindenère
II. Belső
- kedves
- mosolygós
- beszédes(extrovertàlt lehetőleg)
- tudja mit kell csinàljon az àgyban, és meg is adja
- Elviseli a karrierizmusom,sőt támogatja is.
Ebből következik vannak àlmai,cèljai es nem szól bele mennyit dolgozok hanem mindenben tàmogat
- Nem tunyul bele a kapcsolatban hanem tesz érte,hogy megtartson engem sőt egyre jobban és jobban tesz magáért
- Fejleszti magát folyamatosan.
Nekem ezek,igen sok elvárásom van,nem vèletlenül épitek karriert,meg az èletem.
Nem vèletlenül izzadok a konditeremben heti 5-ször meg diétázok én is.
32F
Ha nem az interneten ismered meg, hanem élőben mikor először látod, ebben az esetben:
1. külsőre már megnézted, szemügyre vetted és 1 perc alatt eldöntötted tetszik e, vonzó e.
2. az, hogy ami belül van, amilyen a személyisége, milyen ember milyen életet él, és milyen életet szeretne a továbbiakban az pedig csak azután derül ki miután szóba álltál vele.
Szóval 2 végkifejlet létezik:
1. maximum szex lesz
2. szex + barát/barátnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!