Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy kezdemenyezzen a ffi? Nyeregben erzi magàt mert talalkoztam vele hierarchia van
Szoval amiert örömmel azonnal igent mondtam a randira ill tudja hogy alapbol tarsat keresek igy viselkedik velem talalkozäsokon hogy nem udvarol meg sem hiv nem bokol nem hajt, de nem is tervez pl velem progikat, joforman hatradölve varja azt hogy az "ölébe hulljak".
Ezert en passtiv lettem. Kezdtem hülyenek erezni magam hogy nö letemre en agyalok egyedül azon hogy mit hol lehetne jo együtt csinalni pl tora lemenni vagy fagyizni vagy akarmi ö meh mindenre csak oke persze. Szoval ugy erzem hogy sert az mintha en lennek a lihegö kiskutya es semmilyen ffi dominanciat nem kapok (nem ölel nem csokol meg hanem ezeket csak vàrja)igy lattam rajta hogy rosszul esett neki hogy még most is elvalaskor puszi minden helyett lazan, fogom magam lelépek egy odavetett "szia akkor majd irkalunk addig (a kövi taliig)"dumaval
Nos talalkozni fogunk nekem hianyik belöle a ffi dominancia ami nem az hogy nincs meg benne (nem az a papucs tipus mulya srac hanem aki nagyon is jol tudja mit akar)csak epp velem el van kenyelmesedve
Es ha jelzem hogy nekem keves a seta meg padokon ücsörögni vele, akkor is mindig az lesz hogy en ötletelek ö meg belemegy.
Ha bevagnam hogy keves vagy nekem en lelèpek a ffi büszkesege miatt nem hogy rakapcsolna hanem direkt ra is vagnà hogy okes menj.
Hogy hozzam ki belöle azt hogy valamit tegyen màr ebbe az egeszbe bele?
21
Igen van szam. Pont ezzel vagtam megint magam ala a fat!
Elmondtam hogy nem akarok padozni menni akarok valahova mindenre csak az igen embert jatsza!en ötletelek en hivom el en ajanlom fel en en en mintha tenyleg en udvarolnek.
Szoval maradtam volna inkabb csendben.
Most is azert megyünk valahova kedden mert EN akartam igy es belement. Megint ugyanott vagyok ezzel hogy a kisujjat nem mozditja. Söt mivel nekem kedvez mert kegyes velem jönni valahova szivessegböl megint ö fogja värni hogy ràmässzak.
Es ugye megint le fogok lepni egy aablon szia majd irogatunkkal
Mikor mitöl fog neki leesni az, hogy tegyen mar legalabb ket szalmaszalat keresztbe?
"Most is azert megyünk valahova kedden mert EN akartam igy es belement."
Hát így semmitől nem fog leesni neki. Kérdezem újra, minek hívod bárhová is, ha neked nem jó, hogy ő maximum padon ücsörgésre tart?
Jeleztem neki hogy kepben legyen hogy nem akarok vele padon ücsörögni.
Szoval jeleztem hogy zavar a szitu es nem megyek bele nem fogadom el.
Ha meg ezt nem momdom el csak csendben lekoptatom akkor meg azt hinne nem tetszik azert leptem le. Eszebe nem jutna hogy a pad miatt
Szoval a szitu hozza eleve magàval hogy azt kikerjem magamnak es jelezzem hogy ettöl en többet vàrok. Ö meg okes persze rendben eljön velem barhova ha akarom.
Hat igazan kedves töle..
Egyszerüen nem tudom hogy forditsam meg a szitut
mert ö izgalmas?
Vagy egy izgalmas nö nem nyavajog ilyeneken hogy padoznak vele? Bocs màr ha untatlak.
Igazabol attol rettegek hogy megint ott lesz az a pont hogy varja a csokot mint a szürke galambot en meg benyögöm hogy szia.
Mint egy felakadt lemez az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!