Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha egy pasi diplomával 129.675 forintot keres? Ez
túl kevés ahhoz, hogy összejöjjön velem egy lány?
Azért azt tegyük hozzá, hogy önkörmányzatoknál, állami cégeknél vannak sokan akik keményen dolgoznak, de igen sokaknak csak a kényelemről szól. Nincs három műszak, lehet kávézgatni, nincs kosz, por, vegyszer, nem múlanak a döntéseiken emberéletek mint egy orvosnál, vagy mozdonyvezetőnél ha a gyerekeket kell hozni-vinni megoldható... csak azt akarom mondani, hogy akik ilyen állásokban vannak gyakran a kényelem is szempont, vagy a párjuk keres komolyabb összeget és ők el lehetnek ilyen láblógatós helyeken, mert nics belőle gond, úgymond kímélik magukat. Ezért is nem mondott fel minden közalkalmazott az alacsony bérek miatt.
2019. aug. 15. 15:58
22/29 anonim válasza:
21. Mostmár nem annyira de valóban könnyebb.... És melyik a jobb kényelem kevesebb pénzért de nyugodt életed lesz vagy több pénzét három műszak és társai viszont 50 beteg leszek infarktus rák és társai mert bizony keményen hozzájárul ehhez
2019. aug. 15. 16:08
Én rengeteget gondolkodtam azon, hogy elmennék óvónőnek, de nem fogok, mert iszonyatosan kevés a jövedelmük. Inkább ott maradtam érettségi után technikumon (logisztika és szállítmányozás), mert azzal tudom, hogy többet kapok, mintha elmennék közalkalmazottnak. Páromnak van diplomája és egy szakmája, de ő is gyárban dolgozik, mert a környéken nincsenek normális munkalehetőségek. Gyárban nettó 250.000 Ft-ot simán megkeres :D hát ezek után nem kell diploma.
2019. aug. 15. 16:31
Diploma nélkül is nagyon kevés ez a fizetés.Diplomával együtt pedig még megalázóbb ez a (zsebpénz.)Persze,ez tényleg nem a te szégyened,hanem az országunké,hogy a V4-ek között is itt a legalacsonyabbak a bérek már.Ettől a fizetéstől még egy segédmunkás is többet keres diploma nélkül...Lassan elérjük lefelé Bulgária szintjét életszínvonalban,mert hamarosan kb pár éven belül ők is megfognak minket előzni bérekben.Erről az állami közalkalmazotti bérekről pont pár napja olvastam egy cikket,hogy egy Cseh közrendőr nettó 400 ezer Ft-körül keres,míg egy magyar jó ha hazavisz talán 150-200 ezret. :D Vicc ez az ország.
[link]
2019. aug. 15. 17:11
Ahhoz nem kevés, hogy összejöjjön veled egy lány, mert hiszed vagy sem vannak olyanok, akiknek ez nem számìt.
Viszont az előttem hozzászòlòknak igaza van. Ha a tanárok, a nővérek, a mentősök, meg tényleg mindenki össefogna az állami szektorban, és azt mondaná, hogy ennyiért nem vállalja el a munkát, akkor kezdeni kêne valamit a helyzettel.
Egyébként 130-bòl vidéki faluban, saját házzal még meg is lehet élni, főleg ha a leendőbelid is keres legalább ennyit.
2019. aug. 16. 07:35
Egy kérdésedre nem válaszoltam.Igen,ezzel a fizetéssel is találhatsz magadnak barátnőt,de valószínűleg nagyjából annyit fog keresni,mint te,vagy talán kicsit tőled többet.Írtad,hogy közigazgatásban dolgozol,ott szerintem találhatsz barátnőt magadnak.Ha mégis neten ismerkedsz és később randizgatsz is,akkor ne mondd meg a csajnak első randin,hogy mennyit keresel.
2019. aug. 16. 15:26
27/29 A kérdező kommentje:
De itt fogom hagyni ezt,elmegyek vagyonőrnek,az jól fizet
Lényegtelen a fizetés! Ami te vagy, az a fontos! Nekem 4 kiló a havi bevetelem és igy sem jöttünk ki egy hónapban hogy ne legyen vita! Ha olyan nőt fogsz ki akinek m8ndig több kell akkor buktad! Én 3 éve kifogtam egyet akiről azt hittem ő az igazi! 100 ezret kerestünk fejenként. Most 3 év után már több a pénz és vége a boldogsagnak mert még mindig nem tudok egy saját lakást venni és egy gyereket bevallalni! Neki már arra van szüksége és nem egy albérletben szeretné tölteni a napjait! Szeretne kocsit, jogsit, szép ruhakat, pr9gramokat, stb. Amikor kevés volt a pénz akkor elég vokt egy séta a Margit szigeten és az esti filmnezesek együtt! Mára ez a múlté! Többre vagyunk mindig mint ami van! Ez is egy emberi jellem! Szóval nem a pénzed lesz a mervado! Hanem hogy téged és azt aki melletted lesz, mennyire fogja befolyásolni a változás szele! 33F
2019. aug. 22. 10:37
29/29 anonim válasza:
Valóban az ország szégyene, hogy diplomával csak ennyit lehet keresni. Én is közalkalmazott vagyok, én is ennyit kerestem kb. Azóta a bértáblán följebb mentem, illetve vannak maszek munkáim, abból megkeresem ennek a dupláját. Ha normális csajt akarsz, nem a pénzen fog múlni. A kolléganőid hasonlóan kereshetnek, nem lógsz ki a sorból. Viszont a saját önbecsülésednek nem tesz jót ez a fizu. Így közvetve már hatással van a csajozásra. Ha még pályakezdő vagy, ajánlom, hogy keress valami okj-s szakmát. Egy burkoló, hegesztő, asztalos sokszorosát keresi ennek az összegnek. Ha beszélsz angolul, akkor pedig keress egy hajós céget. Én dolgoztam egy óceánjárón havi 2000 euroért. Bejártam a világot, gyakoroltam a nyelvet, és félretettem egy csomó pénzt.
Amíg fiatal vagy, addig lépj, mert később nehezebb lesz. Ez a munkahely jó arra, hogy éhen ne halj, de minden erőddel azon legyél, hogy építsd fel az életed. Még nem késő.
2019. aug. 22. 11:15
Kapcsolódó kérdések: