Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az gáz, ha egy pasi diplomával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy pasi diplomával 129.675 forintot keres? Ez túl kevés ahhoz, hogy összejöjjön velem egy lány?

Figyelt kérdés

2019. aug. 15. 14:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%

Én 8 osztállyal kerestem ennyit, mielőtt estin leérettségiztem... ez semmi. Biztos találsz valakit, de ennyiből ha kijössz hó végére 0 ft-ra, már jó vagy. Ennyiből ruházkodni, időnként elutazni valahova, vagy akár egy normális étterembe beülni is igen problémás. Nagyon rosszul választottál munkát/hivatást. Ezen egy diploma sem segít semmit.

Még csak nem is a nők miatt írom: keress valami értelmesen fizető munkát, mert hamar felkopik az állad. Vagy mindig számolgatni akarod ki mit fizet a randin, telik-e fagyira/sütire a cukrászdában?

2019. aug. 15. 14:24
 2/29 A kérdező kommentje:
Közigazgatás-szervező diplomával hova menjek?Közigazgtásban ennyit adnak.Bérminimum
2019. aug. 15. 14:25
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

#1 egy kezdő pedagógus ennyit keres... Bár én nő vagyok, de nekem is ennyi a fizetésem, a párom meg még egyetemista, ő otthonról kap pénzt plusz próbálja azt beosztani, amit nyáron keresett. Nemsokára költözünk össze.

Kérdező, szerintem elsősorban olyanoknál próbálkozz, akik hasonló területen vannak, mint te.

2019. aug. 15. 14:26
 4/29 anonim ***** válasza:
58%
Igen. Nem, mert nem ezen múlik. De ezeket eddig is tudtad.
2019. aug. 15. 14:27
 5/29 anonim ***** válasza:
40%
Naponta? Az már nem rossz fizetés!
2019. aug. 15. 14:28
 6/29 anonim ***** válasza:
77%
Menj el akkor segédmunkásnak havi 200-ért, ahogyan az üzlet-pénzügyek témakörben is tervezgeted már hetek óta, tucatnyi kérdést kiírva.
2019. aug. 15. 14:29
 7/29 anonim ***** válasza:
29%
Ez ahhoz is kevés, hogy ne halj éhen.
2019. aug. 15. 14:30
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul választottál munkat. Nekem nincs diplomám de sokkal többet keresek mint te.

Nem minden no a penzt nézi..

2019. aug. 15. 14:32
 9/29 anonim ***** válasza:
40%
Minimálbér. Ebből jóformán éhen halnék, ha ezt húznám be havonta. Te hogy nem?
2019. aug. 15. 14:33
 10/29 anonim ***** válasza:
27%
Hát én nem diplomásként jóval többet keresek. Majdnem 2x ennyi az alap nettóm és a túlórákkal meg éjszakai pótlékkal együtt(igaz ez változó tényező), de még egyszer megkeresem a fizetésem. Amíg államiban dolgoztam akkor kaptam ennyit. Mióta magán szektorra váltottam, azóta jobb a fizum nekem is.
2019. aug. 15. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!