Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bolondítsam magamba a kiszemelt pasit? Mit tegyek hogy megszerezem? Mivel kelltsem fel a figyelmét?
Figyelt kérdés
Ismerek egy pasit évek óta akit mióta ismerek bejön nekem,de eddig mindig kapcsolatban voltunk mindketten,most szinglik vagyunk így ő elhívott randira,de én nem voltam valami "rámenős" a randin mivel ő inkább szexet akar én meg többet így kicsit eltaktikáztam a randit most már bánom hogy nem mutattam ki hogy bejön nekem.Gondolom ezért is fucsolt be a randi mert a randi után nem keresett.Hogyan kellthetném fel a figyelmét újra? Hogy adjam tuttára hogy érdekel,mit mondjak hogy viselkedjek ha összefutunk? Nektek mi szokott bejönni pasik?
Keresni én már kerestem a randi után neten.
2019. aug. 15. 10:39
11/11 anonim válasza:
Felejtsd el, nem fogod tudni megváltoztatni. Ha neked pedig elegendő a szex, érzelmek nélkül, akkor hajrá. Az a srác is még elég éretlen, de nem tudom, hány évesek vagytok. Kell pár év, mire odáig el fog jutni, hogy komoly kapcsolatot akar, és családot. Ez még egyenlőre a kiélős korszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!