Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lehet az, hogy egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, hogy egy srác mindenkivel ilyen mosolygós, poénos, rám meg rám se mer nézni?

Figyelt kérdés

Az már feltűnt párszor, hogy amikor nem vettem őt észre, akkor nézett engem, csak akkor láttam, amikor véletlenül odaneztem.

De velem meg tök furán viselkedik, sosem néz a szemembe, nem szól semmit, bár ma mintha próbált volna valami vicces megjegyzést tenni, de azt is ilyen kimérten.

Egyszerűen nem értem.

Nekem iszonyatosan bejön, és szívesen megismernem, csak hát így hogyan?

2019. aug. 14. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Ha mindig keresi a társaságod, szemezik veled, akkor biztosan hogy félénk
2019. aug. 14. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Zavarban van előtted, magamból kiindulva. Bejossz neki, de nem tudja, hogyan fogja meg a témát.
2019. aug. 14. 17:12
 3/4 TheHighestMe ***** válasza:
72%

Hívd el kávézni, pizzázni. Mit veszíthetsz? Ha esetleg nem nyitott a dologra, akkor kicsit összetörsz, de jobb, mint energiát fektetni gondolati síkon egy olyan emberbe, akit nem érdekelsz.

Csak jól jöhetsz ki a dologból. :) Hidd el, ha érdekled, örülni fog a kezdeményezésnek.

2019. aug. 14. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon nem bír és ezért vagy bejössz neki és ezért ilyen.
2019. aug. 15. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!