Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért degradálják az alacsonyabb pasikat?
Sok alacsony férfi panaszkodik, hogy levegőnek se nézik és ha mégis, akkor csípőből lekoptatják őket és nem veszik férfiszámba. Az alacsony nőknek se kell alacsony férfi, még akkor se, ha egy 10-15 cm-es különbség van köztük. Arra hivatkoznak, hogy egy nő legyen alacsonyabb egy férfitől még magassarkúban is, de érdekes módon átlagos magasságú (~180 cm) férfiakkal gond nélkül összejönnek még tőlük is magasabb lányok. Az a fajta magasságkülönbség bezzeg nem ciki csak ha a pasi 170 cm?
Miért nézitek le nők, az alacsony pasikat?
Pedig képzeld el, hogy az összes barátnője magasabb volt nála. :)
Te miért hazudozol itt? Az hogy valaki nem akar összejönni valakivel, az nem degradálás.
Csak két példa, tesóméknál férfi: 170, nő: 175. Én pedig 162 vagyok exem (pasi)165.
És utána amikor ismerkedtem és visszautasítottam egy srácot aki volt vagy 170 magas, azaz számomra ideális magasság, nem akarta elhinni, hogy nem a magassága miatt nem kell.
Valójában ti már minden visszautasítást a saját komplexusotokból nézve úgy értelmeztek, hogy biztos a magasság miatt, pedig ha valaki vonzó, az ember nem törődik sokat a magassággal.
23-as, miért hazudsz? miért benned annyi tisztesség, hogy bevalld, hogy majdnem minden nap ezekkel jössz?
-vékony a farkam
-alacsony vagyok
-gyenge lányos a testalkatom
-milyen szemetek a lányok, hogy semmibe vesznek
neked igen komoly gondjaid vannak, de ezek nem a fent felsoroltak, vagy csak egy kis rossz troll vagy
Alig merem leírni, de én 10+ és másik 4 éven át éltem nálam magasabb nőkkel.
Valahogy nem centire megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!