Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért degradálják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért degradálják az alacsonyabb pasikat?

Figyelt kérdés

Sok alacsony férfi panaszkodik, hogy levegőnek se nézik és ha mégis, akkor csípőből lekoptatják őket és nem veszik férfiszámba. Az alacsony nőknek se kell alacsony férfi, még akkor se, ha egy 10-15 cm-es különbség van köztük. Arra hivatkoznak, hogy egy nő legyen alacsonyabb egy férfitől még magassarkúban is, de érdekes módon átlagos magasságú (~180 cm) férfiakkal gond nélkül összejönnek még tőlük is magasabb lányok. Az a fajta magasságkülönbség bezzeg nem ciki csak ha a pasi 170 cm?

Miért nézitek le nők, az alacsony pasikat?

2019. aug. 14. 16:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
66%
Tréning ruhát akartam írni tréner helyett. Az más. 😅😂
2019. aug. 14. 16:40
 12/42 anonim ***** válasza:
75%
#10 10-20 éve a férfiak sem válogattak annyira. Manapság meg legyél szűz és egy mocskos ringyó egy személyben kb.
2019. aug. 14. 16:41
 13/42 anonim ***** válasza:
80%

Ha nagy a különbség a nő javára, az tényleg fura tud lenni, de ilyenre is vannak példák.

Párom 170 centi, engem sose zavart, mert én aztán tényleg törpecirkáló vagyok. De egyszer, az ismerkedés elején ő is kiakadt, hogy mennyi nő utasította el a magassága miatt. Picit kinevettem, mert nevetséges volt, hogy ezen rugózik, miközben velem randizott, akit ez abszolút nem érdekel. Annyira nem, hogy fel sem merült bennem, hogy alacsony lenne, mert nekem nem az. Ezt nyilván hozzá is tettem, és azonnal belátta, hogy hülyeség volt ilyesmit felhoznia, és majdnem megölni a hangulatot.

Ellenben emiatt úgy gondolom, sok alacsony pasinak valóban van némi kisebbségi komplexusa emiatt. Ez persze a rossz tapasztalatokból ered, de érdemesebb ezeket elengedni. Mert mégis minek akarna az ember olyannal lenni, akinek nem felel meg? "Túl alacsony vagyok neked? Rendben, szia." És folytatni az ismerkedést mással. Ez utóbbi pedig sokkal nehezebb, ha süt az illetőből, hogy elégedetlen magával.

Egy jó barátom pedig 168 centi, de folyamatosan szebbnél szebb női voltak, akár magasabbak is, mert baromira nem érdekelte, hogy alacsony. Kapott kosarakat is, gondolom, de humorral kezelte az egészet, (mint kb mindent,) és soha nem hallottam panaszkodni ilyesmi miatt.

2019. aug. 14. 16:44
 14/42 anonim ***** válasza:
60%

#12 lazíts egy kicsit, láthatóan túl sokat lógsz ezen az oldalon. Nem az a maréknyi ember aki ide válaszolgat, fogja meghatározni a párkeresési trendeket.

Ugye vannak itt az állandóan siránkozó lúzer fiúkák, meg az ultra feminista habzószájú csajok. Na ezek teszik ki a kategória "krémjét". Ez egy teljesen elhanyagolható mikroközösség, egyáltalán nem tükrözi a valóságot még csak nyomokban sem.

2019. aug. 14. 16:56
 15/42 A kérdező kommentje:

"Nem a magasságuk miatt nem állnak le sokan alacsony pasikkal, hanem a komplexusaikból fakadó ocsmány viselkedésük miatt."

Ez ugyanakkor egy általánosító sztereotípia, ugye tudod? Mert én nem vagyok komplexusos alacsony létemre, így viszont akkor már velem se kell leállni egy szimpla beszélgetés erejéig se?

2019. aug. 14. 16:58
 16/42 anonim ***** válasza:
61%

#14 Igazad van, sokat vagyok fent mostanában. De ugye azzal tisztában vagy, hogy az ide válaszolók nem gépek, hanem köztünk járnak a valóságban is?

Nevtelenül és arctalanul sokan le merik írni a valós gondolataikat, és engem megrémiszt az a sok negatív válasz, amiket olvasni szoktam, mert ezek léteznek a való életben is. Lehet, hogy a szomszédom is köztük van, nem lehet ezt biztosra tudni.

2019. aug. 14. 17:04
 17/42 anonim ***** válasza:
27%

Én leállok beszélgetni bárkivel, de az alacsony pasikat nem találom vonzónak. Nem döntöttem ezt el, egyszerűen kicsi korom óta elpirulok a magas pasiktól.

Nekem az arc meg a testalkat számít kevésbé. A magasabb lányoknak meg nincs miből válogatni.

2019. aug. 14. 17:04
 18/42 anonim ***** válasza:
80%

"Mert én nem vagyok komplexusos alacsony létemre,..." Nem-e? 😂

Akkor gondolom a magabiztosságodból írtad ki a kérdést.

2019. aug. 14. 17:05
 19/42 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, 1-es vagyok.

Miért durva?

2019. aug. 14. 17:08
 20/42 A kérdező kommentje:

#19: Mert, olyan magassággal örülhet, ha egy nála bármilyen alacsonyabb lánnyal összejön, nemhogy még 5cm-el magasabbal.

#18: Azt ugye vágod, hogy ez nem komplexus, hanem teljesen megalapozott jelenség, amit a 17-es kommentelő véleménye is alátámaszt többek között. Akkor mégis, hogy a fenébe ne lett volna okom kiírni a kérdést? Ettől függetlenül nem csapkodok és bőgök, ha valaki visszautasít és nem mondom el mindenféle felszínes ku***nak, amiért nem jövök be neki csak szomorúan konstatálom, ergo nem vagyok komplexusos csak realista. Így most már capisci?

2019. aug. 14. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!