Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy hipnózissal és önszuggesztióval kitörhetek az incelségből és lúzerségből?
Itt található egy grafikon amely nagyjából mutatja, hogy az elsődleges preferenciák milyen mértékben oszlanak meg a két nemnél amikor partnert keresnek:
(mielőtt valaki belekötni, hogy miért nem fedi le a teljes valóságot ez, a válasz erre az, hogy azért mert a társadalomra kényszerített monogámia átírja ezt)
Magamat objektíven a férfiak alsó 50-60%-ba teszem. Alapvetően nem nézek ki rosszul, meg sportos is vagyok, bunkó sem vagyok és félős sem. De mivel csak 22 éves vagyok és az átlagnál csóróbb ezért ez önmagában már elég ahhoz, hogy nagyon leessen a szexuálpiaci értékem.
A táblázatból meg kiderül, hogy nekem nagyjából a nők alsó 10%-nál (legnagyobb jóindulattal 15%-nál) lenne csak érdemleges esélyem.
Bevallom nem voltam eddig sem túlságosan válogatós, de én úgy kb a nők felső 70-80%-val jönnék csak össze. Ehhez pedig legalább a férfiak top 25-30%-ba kellene tartozzak. Azaz még messze vagyok attól a szinttől, hogy partnert tudjak találni magamnak (bár megjegyzem ebbe nem törődök bele, mivel nap mint nap küzdök, hogy fölfelé jussak).
Ez pedig azt jelenti, hogy nekem kizárólag a nőknek az a csoportja juthat csak, akiknek a szexuálpiaci értéke az alsó 10-15%-ban van.
Ide gondolom többnyire a durván elhízott, rendkívül csúnya arcvonású, unfeminim testű és idős nők tartoznak (félre értés ne essék, ettől függetlenül még nem ítélkezem fölöttük, mert emberileg lehetnek értékesek ők is). De a gond az, hogy jelenleg nemigen tudom vonzalmat érezni külsőleg nagyon-nagyon előnytelenül kinéző nők iránt, olyan nők iránt akiknél nekem esélyem lenne.
Legalább is eddig! Ugyanis mi van akkor ha elsajátítom az önhipnózist és agymosom saját magamat, átkódolom az elmémet, addig szuggerálom az agyamat, hogy a végén átprogramozom saját preferenciáimat és elhitetem saját magammal, hogy vonzódom a nők alsó 10-15%-hoz is.
Így végre kitörhetek az incelség szakadékából?
És amikor a nők szexpartnereket keresnek a Tinderen és huzogatják jobbra-balra a férfiakat akkor néhány másodperc alatt, hogy tudják eldönteni egy külső kinézetet és anyagi státuszt tükröző kép alapján a mentalitást és gondolkodást?
A tinderen nagyon sok no normalis kapcsolatot keres nem ONSt ...
Mivel nincs kint leiras sok esetben lekhely es kor sem a pasiknak igy mas nem marad.
Tetszik jobbra es majd kiderul h milyen ember. Ha nem oke akkor torles.
Masik h sokan csak huzkodnak de kb ennyi. Nem erdekli oket tobb csak mint egy virtualis katalogus nezegetese.
Ez egyértelmű. De a kérdésben leírtak mindent átlagolva értendőek.
Mert csakugyan elképzelhető, hogy valahol a Földön van egy nő, akinek pont én vagyok az esete és hajszálpontosan megfelelek az ő elvárásainak. De annak az esélye, hogy a több milliárd nőből a Földön pont összetalálkoznék egy ilyen nővel igencsak minimális. Az már kizárólag a szerencse függvénye. Annyira minimális az esély erre, hogy ezt a tényezőt ki is hagyhatjuk az egyenletünben való számítsból. Olyan ez mintha pl a fizikábal egy kinetikai feladatnál ki kellene számítani meghatározott mechaniaki testek jövőbeli mozgását állandó konstans képletek alapján. Elképzelhető, hogy miközben a meghatározott mechanikai test elindul közben egy meteor becsapódik a Földbe és akkor a konstans képletek és testek mozgásátleíró szabályok nem fognak semmit sem érni, de valljuk be erre igencsak kevés esély van, ezért ésszerűbb az ismert szabályok és képletek alapján számolni, mert azok beköetkeztére van a legreálisabb esély.
Pont ugyanígy a csajozásban is, amikor ki akarom számítani, hogy kiknél van esélyem akkor az olyan faktorokkal, amikre elhanyagolhatóan kevés esély van érdemesebb kihagyni az egyenletből, és bölcsebb a reális tényezőkre fókuszálni.
A Tinderen a nők rögtönítélő statáriumot hoznak férfiak sorsa felett. Sajnos sokan képtelenek fölfogni, hogy azok a fotók mögött érző emberi lények vannak.
Esélyt pl nem is kaptam szinte senkitől, mivel a neten ha kultúrális hangnemben ráírtam nőkre akkor tízből kilenc esetben semmilyen választ nem kaptam, a maradék egyben pedig szimpla lekoptatást (nekik hálás vagyok, hogy legalább emberként tekintettek rám és válaszra méltattak). Így tulajdonképpen esélyem sem volt, hogy bármi is kiderüljön rólam, mert néhány mondat alapján bíráskodni igencsak statáriális ítélkezés.
És mielőtt bárki azzal jönne, nem nem küldtem még soha életemben a kukimról fotókat senkinek sem!
Ilyenkor pedig képtelen vagyok nem elhinni azt, hogy a korom és a csóróságom a legfőbb bűnöm. Mivel többször is a korom miatt utasítottak vissza (statisztikailag is igazolható, hogy a huszonéveskoruk elején levő férfiak iránt nagyon alacsony a kereslet a szexuálpiacon).
"Annyira minimális az esély erre, hogy ezt a tényezőt ki is hagyhatjuk az egyenletünben való számítsból."
Talán ha lenne benned annyi szerénység, hogy egyes számban fogalmazol. Nekem semmi közöm a te eszement egyenleteidhez.
"Pont ugyanígy a csajozásban is, amikor ki akarom számítani, hogy kiknél van esélyem akkor az olyan faktorokkal, amikre elhanyagolhatóan kevés esély van érdemesebb kihagyni az egyenletből, és bölcsebb a reális tényezőkre fókuszálni."
Nocsak! És még nem jutottál el addig a pontig a számításaidban, hogy ha kivándorolnál a Közel-Keletre, akkor nagyban nőne a becsajozásod esélye?
"A Tinderen a nők rögtönítélő statáriumot hoznak férfiak sorsa felett."
Nem, a Tinderen a nők kizárólag a saját életükkel kapcsolatban hoznak döntéseket. Ha ezt egy férfi a jogai csorbításaként éli meg, akkor valószínűleg el akarna venni valamit attól a nőtől. Például a nő saját intim szférája fölötti rendelkezési jogot.
"Esélyt pl nem is kaptam szinte senkitől,"
Hát, nem csodálom. Valószínű, hogy jól működnek az antennáik.
"kultúrális"
sic! (ROTFLOL)
"És mielőtt bárki azzal jönne, nem nem küldtem még soha életemben a kukimról fotókat senkinek sem!"
Arra neked ilyen agymenések után már nincs szükséged. Anélkül is bőven eléggé creepy vagy.
"Ilyenkor pedig képtelen vagyok nem elhinni azt, hogy a korom és a csóróságom a legfőbb bűnöm."
Hízelegj csak magadnak, attól ez még sima önáltatás marad.
„(...) ha kivándorolnál a Közel-Keletre, akkor nagyban nőne a becsajozásod esélye?”
De, eljutottam erre. Efelé már meg is tettem bizonyos lépéseket. De eddig még sajnos nem volt erre lehetőségem.
„a Tinderen a nők kizárólag a saját életükkel kapcsolatban hoznak döntéseket.”
Na de mi alapján? Egy egy-két mondatos üzenet alapján? Vagy a legtöbben egyetlenegy fotó alapján.
Ha pl én döntést hozok valamiről a saját életemmel kapcolatban, akkor előbb alaposan megimserem és tanulmányozom azt az adott dolgot vagy személyt. Sosem hozok azonnali felületes döntéseket.
Pl ha látok egy hajléktalant akkor előbb empátiát érzek iránta és okokat keresek szegény ember kudarcaira, nem ítélkezem fölöttük anélkül, hogy ne ismerném őket alaposan. Ha egy kérdést látok itt, ahol valaki kesereg akor nem az az első reakcióm, hogy "te szemét féreg, dögölj meg egyedül, mert ezt érdemled!". Anélkül, hogy nem ismernék meg alaposan valakit, nem hozok íteletet fölötte, mert úgy vélem ehhez nincs erkölcsi jogom.
Pl amikor meleg férfiak próbálkoznak nálam, akkor nem úgy koptatom le őket, ahogyan a nők koptatnak le engem. Hanem előbb eszembe jut, hogy ők is érző emberi lények, még akkor is ha homokosok. Ezért értelmesen közlöm velük, hogy hetero vagyok és ne próbálkozzanak nálam. Mert én a nőkkel ellentétben legalább emberként tekintek azokra akiknek semmi esélye nincs nálam és legalább nem veszem semmibe őket.
»„a Tinderen a nők kizárólag a saját életükkel kapcsolatban hoznak döntéseket.”
Na de mi alapján?«
Ehhez meg aztán VÉGKÉPP semmi közöd. Az ő életük, az ő döntésük. Ha te nem így gondolod, akkor tényleg nem sok keresnivalód van Európában.
Ok.
De akkor meg ne rinyáljanak, hogy a férfiak ilyen meg olyan rosszak és hogy nem jók semmire sem. Ha nem mondják meg, hogy miben változzunk meg, illetve hogy mi alapján döntenek egy férfi fölött akkor honnan tudjuk, hogy hogyan lehetünk olyanok, hogy a nők szeressenek minket?
Megint oda lyukadunk ki, hogy a férfiaknak gondolatolvasóknak kell lenniük, mert az egyszerűbb mint fejleszteni a kommunikációs készségeket és tudtára adni a másiknak mit akarunk. De mint tudjuk gondolatolvasó férfiak nem léteznek...
Ha semmi közünk ahhoz, hogy mi alapján szimpatiks egy nőnek egy férfi, akkor a nőknek sincs jogukba panaszkodni, ha nem olyanok a férfiak mint amilyen számukra szimpatikus lenne.
Nálam fordítva volt. Míg a legtöbb incel kifogásokat gyárt és nem próbálkozik, addig én kimentem és próbálkoztam majd kudarcot vallottam, kielemeztem a kudarcom és a következtetéseket gyártottam miután már próbálkoztam. Tehát előbb próbálkoztam és utána jöttem csak föl ide és nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!