Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki leírja légyszi hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki leírja légyszi hogy mi a gond az ilyen típusú fiúkkal, férfiakkal?

Figyelt kérdés

Aki nem szeret bulizni, nem vágyik a társaságra, nem beszél sokat, nem mondja folyamatosan a vicceket, és szolidabb típus.

Úgy veszem észre hogy az ilyen típusúak, mint amilyen én is vagyok nem vonzzuk a lányokat. De ennek mi lehet az oka?

Mert szerintem egy olyan valaki aki állandóan bulizni akar, hülyíti a lányokat azok nem biztos hogy annyira szeretik a barátnőjüket, és nem biztos hogy hosszú távra terveznek.

Köszi előre is:)

2019. aug. 12. 19:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj vele, hogy a passzivitasat erenynek hiszi. Az elso bekezdesedben minden masodik szo a nem. Es mi igen? Mi az, amire igent mondasz, az otthon kuksolasra?

Az egyetlen pozitiv tulajdonsag, a huseg is csak egy masik ferfival szembeallitva jelenik meg; te nem jo vagy, hanem massal ellentetben nem vagy rossz.

Ez a negativ hozzaallas es uresseg, ami annyira taszito. Vagyis nem vonzo, hogy en is stilusosan nemmel fejezzem ki magam.

2019. aug. 12. 19:23
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
11-esnél a pont, azt tudjuk, milyen nem vagy, hogy szerinted mások milyenek, de hogy te milyen vagy, az rejtély.
2019. aug. 12. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

A 11. válaszolóval értek egyet, felsoroltál csomó minden "nem"-et, de hogy milyen vagy, az nem szerepel a leírásban. Ahogy az sem feltétlenül árul el rólad sokat, hogy nem vagy olyan, mint a másik. Én is nyilván jobb party vagyok, mint azok, akik tömeggyilkolásznak, de ezzel nem lettem feltétlenül főnyeremény, lássuk be.

Amúgy szerintem nem azzal van a baj, hogy nem vagy ilyen társasági lény, hanem azzal, hogy így kb lehetetlen észrevenni. Ha társaságban megismer a lány, azt mondod nem beszélsz sokat és nem mondod a vicceket. Mégis, mi alapján vegyen észre? Mi legyen az, ami megragadja a figyelmét? Merthogy a frappáns humorod, az nem lehet opció, ahogyan az intelligens megszólalásaid sem, hiszen nem beszélsz és nem viccelődsz. Akkor mi tűnjön fel neki? Hogy ott vagy? Azt sok másik pasi is tudja nyújtani. A párkeresés nem arról szól, hogy mit tudsz vagy nem tudsz, miben vagy jobb másnál vagy sem, hanem hogy észrevegyenek, így vagy úgy. A bunkó rosszfiúknak is azért van sikere a nőknél, mert őket legalább könnyű észrevenni, és 10ből 1 nőnek még be is jön ez a stílus. Aki a sarokban megbújik és azt se tudom, hogy létezik, az mégis hogy tetszen meg?

Szóval, ez a gond az ilyesmi fiúkkal.

2019. aug. 12. 19:35
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

# 1/12

30 feletti kiégett nőkkel meg ki akar már családot alapítani???????

Kérdező, nem vonzod a lányokat? Amit leírtál, az alapján észre sem vesznek, mert hol, hogyan??

2019. aug. 12. 19:36
 15/20 peca1000 ***** válasza:
13%

Legyen hobbid.

Régen geocachingeltem (olvass utána a neten), és csak ezért 5-ből 4 csaj elkezdett velem járni.

Most vízicsigákat tenyésztek hobbiból ( hamarosan megélhetésből is), az asszony állandóan ott sündörög az akváriumok körül, hagy nézze őket. :)

2019. aug. 12. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
Hogy mi lehet ennek az oka? Hát az, hogy a nők jellemzően a harsány, vad, domináns személyiségű, rosszfiú típusú férfiakhoz vonzódnak szexuálisan. Persze idővel megtapasztalják a saját bőrükön, hogy ez a férfitípus a lehető legrosszabb választás, ha hosszútávú, normális kapcsolatot szeretnének. Így ahogy idősödnek, kényszerből egyre inkább a szelídebb férfiak felé fordulnak, főleg amikor már állandó pénzforrás után kell nézniük szüléshez/gyerekneveléshez.
2019. aug. 12. 20:02
 17/20 anonim ***** válasza:
De nem csak ez a 2 véglet van, hogy vagy olyan mint te, vagy egy állandóan bulizó nőcsábász minden pasi. :D Nekem egyik véglet se kellene ga szingli lennék, amit említesz. Se a kussolós, unalmas ember, se a hűtlen, bulimániás.
2019. aug. 12. 23:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez nem függ össze semmivel. Én pl, vágyom társaságra, vannak barátaim, kertipartikon bulizgatok is velük, imádom a vicceket és poénokat, bár nem túlzás szinten. Normálisnak tartom magam. Hosszú távú kapcsolatot szeretnék kb 15 éves korom óta. Elmúltam 30 és nem volt senkim romantikus értelemben. Erről ennyit.
2019. aug. 15. 21:27
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Erre ráhibáztál én halálra unnám magam ott. Akkor már inkább egy érdekes túra valamelyik történelmi városban Prága, Róma, Moszkva stb. Na AZ érdekes, de egy átlagparton unatkozni nem.

2019. aug. 15. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
11: Akkor a lány nem szép, hanem csak "egy másik nővel szembeállítva nem csúnya"? Ekkora demagóg dumát :D
2019. aug. 17. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!