Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi gond van azokkal a ferfiakkal, akik egyszeruen meg 30 eves koruk utan se tudnak megkomolyodni, es meg mindig a kalandokat keresik?
Szerintem semmi, amíg nem ígérgetnek komoly dolgokat, hanem bevallottan a szabad "agglegényéletet" választják.
A probléma az, ha emellett komoly kapcsolatot, házasságot tartanak fenn, esetleg gyerekeket csinálnak.
"Önzők és gyávák elköteleződni."
Szerintem önző és gyáva dolog az lenne, ha a társadalmi elvárások vagy a saját kényelme érdekében tartana egy komoly kapcsolatot, amiben nem működne jól, nem lenne jó társ, kifelé kacsintgatna. Ha felvállaltan nem köteleződik el, és ezt világosan tudtára adja az összes nőnek, akivel dolga akad, az szerintem tiszta ügy. Nem kötelező 30 évesen családot alapítania senkinek, pláne egy pasinak nem. Ha csak 10 év múlva jut el oda, még mindig nem késett le semmiről.
Ráadásul amelyik pasi 30 évesen még így él, az már jó eséllyel rákényszerült, hogy ellássa magát, nem ijed meg a mosógéptől, nem szeppen meg, ha vasalnia kell magára egy inget, bármikor összedob egy vacsit.7
Szóval ha elérkezik az idő és összeszed egy nőt, akivel tényleg komolyan gondolja, akkor sokkal együttműködőbb partner lehet belőle. (Persze vannak kivételek, akiknek Anyuci főz-mos-takarít és akik épp ezért a barátnő érkezésekor áttolják rá az egész melót.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!