Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha a kategória kérdéseit olvasgatva inkább úgy döntök, nem szeretnék barátnőt?
Figyelt kérdés
Rengeteg a megcsalás, már az újjal van, de összefekszik az exszel stb. Széltoló a legtöbb nő, kell a f...omnak ilyen nő.
😁
2019. aug. 12. 09:53
11/21 anonim válasza:
Reménykedj hogy a következő életedben kisállatnak születsz. Ott biztos találnál normális nőt, állítólag ők tökéletesek mindenben. Hiszen hűek, okosak, empatikusak, soha nem önzőek, csak másokra figyelnek, és csodálatosak, az összes, csodálatos lehet köztük nőt keresni, pl egy kutya férfinek. (Bocs csak már elegem van azokból akik azt mondják hogy az emberek mind rosszak, a nők mind rosszak, a férfiak mind rosszak, az állatok mind jók, gyakori felhasználók mind rosszak, és hasonló vélemények. Nem tudnátok egy kicsit néha elszakadni a kategorizálástól?)
12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, te fordítva ülsz lovon. Nem tökéleteset keresek, csak normális, konzervatív értékrendűt, hűségeset, aki nem ül bele más fhaszába, ha valami gubanc lenne a kapcsolatunknan. Metszed?
2019. aug. 12. 11:36
13/21 anonim válasza:
Akkor miért általánosítasz néhány itteni válaszból vagy kérdésből?
14/21 anonim válasza:
# 12 Azért olyat találhatsz, ha ennyi a kritérium.
15/21 A kérdező kommentje:
Jól van Kedveseim. Jöhet a privát, ha ilyenek vagytok.
2019. aug. 12. 12:06
16/21 anonim válasza:
Persze, mert érted fogunk versengeni....LOL.
17/21 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam,hogy ennek az oldalnak szinte semmi köze sincs a való élethez, mintha valami külön világban élnének az ide írók.
DE egyrészt azért ,mert itt van 10 nő aki félremegy, nem jelenti azt, hogy a többi 3.milla csaj is..Minek ez az általánosítás.
Azt meg végképp nem értem miért nem fogja fel az agyatok, hogy a megcsalás sem a csaló nemétől függ ,hanem a személyiségétől..
18/21 anonim válasza:
16-os vagyok. Privát üzenet: Miért írom ezt? Azért kedves kérdező, mert akitől egy ilyen ostoba általánosításra telik, az nem egy főnyeremény pasi. Tovább megyek: nem vagyok konzervatív, liberális vagyok. Mégsem csaltam meg soha senkit és nem is fogok. Nem kell konzervatív értékeket vallani ahhoz, hogy valaki "normális" legyen. Ha ennyit sem tudsz, mit kezdjen veled az ember lánya?
19/21 A kérdező kommentje:
Jól van na. Csak kérdeztem. Nyugodj meg kérlek. 🙂
2019. aug. 12. 13:17
20/21 anonim válasza:
Nyugodt vagyok, csak válaszoltam a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!