Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos, ha a kategória kérdései...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha a kategória kérdéseit olvasgatva inkább úgy döntök, nem szeretnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Rengeteg a megcsalás, már az újjal van, de összefekszik az exszel stb. Széltoló a legtöbb nő, kell a f...omnak ilyen nő.

😁

2019. aug. 12. 09:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Logikusabb lenne, ha nem ítélkeznél az egész női nem felett, hanem olyannal jönnél össze, aki nem ilyen. De ahogy akarod, gondolom nem nagy veszteség a női nemnek.
2019. aug. 12. 09:56
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Én a kategória kérdéseit olvasva inkább elkezdem utálni az embereket, annyi itt a fsság. Esküszöm, mintha ezt az oldalt nem az értelmiség használná, de még csak nem is felnőttek.
2019. aug. 12. 09:57
 3/21 A kérdező kommentje:
#1: meglepett a kedvességed. Még sosem tapasztaltam itt ilyet.
2019. aug. 12. 09:58
 4/21 anonim ***** válasza:
2%
Én megértelek, kell a fenének egy kapcsolat. Dupla annyi probléma és hálátlanság. Jobb egyedül.
2019. aug. 12. 09:59
 5/21 anonim ***** válasza:
82%
Akiket itt látsz az csak egy töredéke az embereknek. Van rengeteg rendes lány a nagyvilágban, de nekik valószínűleg már van barátjuk.
2019. aug. 12. 10:00
 6/21 anonim ***** válasza:
16%

Ha egy űrlény lennék és ledobnának a bolygóra úgy, hogy először ezt az oldalt kell olvasnom, akkor menekülnék a nőktől. Az itteni nők többsége szexista és logikátlan, lényegében minden témából kihozzák, hogy a férfiak a hibásak.

Szerencsére a való életben rengeteg normális nő van. Volt már olyan, hogy pár lány barátomnak vagy épp barátnőmnek megmutattam az itteni női válaszokat és eléggé meglepődtek ezen a szinten.

2019. aug. 12. 10:00
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
GYK-válaszokból azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
2019. aug. 12. 10:01
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem alapitsatok vmi utálaton alapuló klubot aztán örüljetek egymásnak :D
2019. aug. 12. 10:23
 9/21 A kérdező kommentje:
#8: neked jobban örülök.
2019. aug. 12. 10:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a jogos kifejezés egyszerűen nem illik ide.

A te életed, te döntöd el, hogy szükséged van barátnőre, feleségre, élettársra, vagy nem.

Ha te ezt itteni példák alapján döntöd el, az is a te dolgod. Ha ezt valaki nem érzi jogosnak, akkor majd másképp fogod gondolni?

Viszont nem hiszem, hogy bárkit érdekelne a dolog annyira, hogy a jogosságát firtassa.

Légy boldog és hozd ki magadból a maximumot. A többivel ne foglalkozz.

2019. aug. 12. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!