Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kelet-Magyarországi nők! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok egy randin, hogy a pasi nettó 1,5 milliót keres? Főnyeremény kategória lenne egyből?
Freelancer melót kaptam egy új-zélandi cégnél, távmunkában, amit onnan csinálhatok ahonnan akarok. Nincs helyhez kötve. Ismerőseim azt mesélték, hogy ilyen nettó másfél millió magyar forintnak megfelelő fizetésből Kelet-Magyarországon akkora király lehetek, hogy ha egy csaj meghallja ezt az összeget egy randin, akkor menten leszop a legközelebbi mosdóban. Oda tervezek költözni, ha ez tényleg így van.
Ez mennyire igaz? Mennyire ájulnátok el tőlem, ha mondjuk külsőre is egész jó vagyok, és még elég fiatal?
Én ennél többet keresek, ezt már az autóm alapján is látják rajtam, mégsem indítok ezzel.
(tudod a nők nem szeretik ha megveszik őket)
Azt nagyon sokan megkérdezik, hogy "mit dolgozol?" nyilván, hogy belőjék a fizetési sávot :D
De aki ezt akarná megtudni azt dobnám sugardaddy-t keresni
F28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!