Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kelet-Magyarországi nők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kelet-Magyarországi nők! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok egy randin, hogy a pasi nettó 1,5 milliót keres? Főnyeremény kategória lenne egyből?

Figyelt kérdés

Freelancer melót kaptam egy új-zélandi cégnél, távmunkában, amit onnan csinálhatok ahonnan akarok. Nincs helyhez kötve. Ismerőseim azt mesélték, hogy ilyen nettó másfél millió magyar forintnak megfelelő fizetésből Kelet-Magyarországon akkora király lehetek, hogy ha egy csaj meghallja ezt az összeget egy randin, akkor menten leszop a legközelebbi mosdóban. Oda tervezek költözni, ha ez tényleg így van.

Ez mennyire igaz? Mennyire ájulnátok el tőlem, ha mondjuk külsőre is egész jó vagyok, és még elég fiatal?

2019. júl. 14. 23:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van pár ribizli aki a lábad elé hullik ezen összeg hallatán de normális nő nem a pénzed esetleges jó külsőd miatt fog szeretni
2019. júl. 14. 23:05
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem nemcsak kelet Magyaroszágon vonzó. Ha külsőre jó vagy és fiatal, akkor mondjuk nem is kell ennyi pénz.
2019. júl. 14. 23:05
 3/26 anonim ***** válasza:
34%

Én ennél többet keresek, ezt már az autóm alapján is látják rajtam, mégsem indítok ezzel.

(tudod a nők nem szeretik ha megveszik őket)

Azt nagyon sokan megkérdezik, hogy "mit dolgozol?" nyilván, hogy belőjék a fizetési sávot :D

De aki ezt akarná megtudni azt dobnám sugardaddy-t keresni

F28

2019. júl. 14. 23:07
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Sok nőt nem érdekli, de még többet igen :)
2019. júl. 14. 23:09
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A labaid elott valo rovid heveresem utan atkuldenelek Nyugat-Magyarorszagra:)
2019. júl. 14. 23:27
 6/26 anonim ***** válasza:
46%
Keleti csajként számomra te lennél a nagy Ő!!!
2019. júl. 14. 23:32
 7/26 anonim ***** válasza:
90%
lolol miért nem Thaiföldre mégy inkább vagy valami, ott is te lennél az istencsászár főleg úgy, hogy európai vagy
2019. júl. 15. 00:16
 8/26 anonim válasza:
100%
Én a helyedben inkább fogadnék egy magánorvost, hogy rendszeresen szűrjön szifiliszre...
2019. júl. 15. 00:40
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, pont ezért nem kell pénzes pasi, mert nem szopok. Akinek meg pénze van, az behajtja rajtad, ha neked nincs.
2019. júl. 15. 01:45
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
Idióta vagy, bottal se. 😄😄 Üdv, 22/l kelet-Magyarországról.
2019. júl. 15. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!