Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kelet-Magyarországi nők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kelet-Magyarországi nők! Ti mit szólnátok, ha megtudnátok egy randin, hogy a pasi nettó 1,5 milliót keres? Főnyeremény kategória lenne egyből?

Figyelt kérdés

Freelancer melót kaptam egy új-zélandi cégnél, távmunkában, amit onnan csinálhatok ahonnan akarok. Nincs helyhez kötve. Ismerőseim azt mesélték, hogy ilyen nettó másfél millió magyar forintnak megfelelő fizetésből Kelet-Magyarországon akkora király lehetek, hogy ha egy csaj meghallja ezt az összeget egy randin, akkor menten leszop a legközelebbi mosdóban. Oda tervezek költözni, ha ez tényleg így van.

Ez mennyire igaz? Mennyire ájulnátok el tőlem, ha mondjuk külsőre is egész jó vagyok, és még elég fiatal?

2019. júl. 14. 23:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Menj Ukrajnába! Ott a magyar átlagfizuval is tudsz csajozni. Mindenki jobban jár.
2019. júl. 15. 05:37
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire ájulnánk el? Én már olvasás közben elájultam de olyannyira , hogy nem tudnál felébreszteni 1,5 millióval sem .

Viccet félre téve egy normális nőt ez nem fog érdekelni. Mondom normális nőt.

2019. júl. 15. 06:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt is van pénz hidd el,hasra nem esünk tőled,de gyorsan megszabadítanak tőle az ügyesebb lányok.Most komolyan azt hiszed ez a harmadik világ?
2019. júl. 15. 06:41
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen aprócska bibi van az elképzelésedben. Hogy éred el, hogy a csaj elmenjen veled randira?

Mondanám, hogy legalább a munkahelyeden tudsz ismerkedni, de hát...

2019. júl. 15. 07:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontosabb az, hogy vonzódjak hozzád, és te is hozzám.
2019. júl. 15. 08:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze... Attól rögtön szép leszel, kedves és okos, hogy ennyit keresel...:D Számomra hányinger kategóriás az, aki engem ilyennel akar megvenni.

Viszont vannak ilyen nők akinek ez számít,én is ismerek ilyet, de ez az ismerősi köröm kb. 0,5 %-a. Viszont ha nem vagy magas, és ultra jóképű, nem látja a kocsid, és hogy jóféle öltöny van rajtad, akkor nála sincs esélyed.

2019. júl. 15. 08:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, még egy home office-milliomos, akinek bilibe lóg a keze, aztán felébred, és indul melózni a tescóba. :D
2019. júl. 15. 08:11
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt, hogy az a harmadik világ, csak a tényekből indulok ki, hogy arrafelé egy gyári szalagmunkás, 3 műszakban is max. ilyen 150 ezer forintot, azaz tized annyit keres mint én. Ahol ilyen a felhozatal pasikból, és ennyi az átlagfizetés, ott nem nehéz kiemelkedni. Budapesten már nehezebb lenne, mivel ott rengeteg a gazdag külföldi, meg a gazdag vállalkozó is.
2019. júl. 15. 09:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Kicsivel többet keresek,mint 150 ezer,a párom a dupláját,de keresett már ennél jóval többet is.Hidd el nem halunk éhen,a munkáva se szakadunk bele,csak okosan kwll kezelni a pénzt.Nálam jobban számít,hogy ne legyél hülye és megtudj dugni rendesen,mint a pénzed.Ja,és jópáran vannak,akiknek több a jövedelme,mint nekünk.De mondom,itt ügyesek a lányok,inged gatyád rámenne.
2019. júl. 15. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Most mindenki mondja hogy a pénz nem érdekli a normális nőket stb,hagyjuk már a pénztől még senki sem lett szomorúbb csak boldogabb!

1,5 millió fizetés az jó,gratulálok!

Ezzel biztosan találsz csajt,nem is akármilyet főleg ha nem vagy egy öreg fószer

2019. júl. 15. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!