Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent az hogy a nő dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy a nő dolga megteremteni az otthon melegét?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy nővel a nő elmondta az elvárásait, hogy szerinte a férfi legyen magabiztos, erős határozott, és neki kell megteremteni az egzisztenciát.

Ekkor én megkérdeztem a nőtől, hogy szerinted egy nőnek mit kell tennie egy kapcsolatban ő erre csak annyit mondott hogy meg kell teremteni az otthon melegét. Megkérdeztem hogy ez mit jelent, arra nagyon nem tudott választ adni..

2019. aug. 11. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
Egyetemet végez, és szerinte minden nőben benne van a csicska ösztön. Wow.
2019. aug. 11. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Én is így gondolom. A nő mos, főz, takarít, gyereket nevel a férfi meg keresi a pénzt. Persze ameddig nincs gyerek vagy már nagyobbak akkor ugyan úgy dolgozzon ő is.
2019. aug. 11. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek azt értik ezalatt, hogy nincs kedvük dolgozni, de csak ilyen közhelyesen bírja megfogalmazni.
2019. aug. 12. 03:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Otthon melege?

Férfi vagyok. Mit jelent számomra az otthon melege?

Ahova jó hazajönni. Nyugalom, szeretet vesz körül.

Nem azt, hogy mindent ő csinál. Nálunk kB a házimunka 60-40%-ban oszlik meg. De lehet, hogy 55-45%.

De jó hazajönni. Megnézhetek egy meccset hiszti nélkül. Sokszor együtt nézzük. Vagy, ha a neten játszok 2-3 órát, nem cuppog mögöttem. Stb... Stb...

Összegezve biztosítja a párom, hogy itthon a nyugalom szigete legyen. Mondjuk ez kölcsönös.

2019. aug. 12. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!