Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy a nő dolga megteremteni az otthon melegét?
Ismerkedtem egy nővel a nő elmondta az elvárásait, hogy szerinte a férfi legyen magabiztos, erős határozott, és neki kell megteremteni az egzisztenciát.
Ekkor én megkérdeztem a nőtől, hogy szerinted egy nőnek mit kell tennie egy kapcsolatban ő erre csak annyit mondott hogy meg kell teremteni az otthon melegét. Megkérdeztem hogy ez mit jelent, arra nagyon nem tudott választ adni..
Otthon melege?
Férfi vagyok. Mit jelent számomra az otthon melege?
Ahova jó hazajönni. Nyugalom, szeretet vesz körül.
Nem azt, hogy mindent ő csinál. Nálunk kB a házimunka 60-40%-ban oszlik meg. De lehet, hogy 55-45%.
De jó hazajönni. Megnézhetek egy meccset hiszti nélkül. Sokszor együtt nézzük. Vagy, ha a neten játszok 2-3 órát, nem cuppog mögöttem. Stb... Stb...
Összegezve biztosítja a párom, hogy itthon a nyugalom szigete legyen. Mondjuk ez kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!