Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pofára ejtett az exem, bosszút álljak?
Figyelt kérdés
Megcsalt, én pedig be akarom küldeni a meztelen képeit és az önkielégítős videóját a napiszarra és az összes férfinak akivel kavar és kibeszél a hátam mögött facebookon. (Egy kamuprofilrol mekdonálcos wifivel)2019. aug. 11. 15:24
11/20 anonim válasza:
De sok fogyatékos van itt !
Küld be , nem fognak veke különösebben foglalkozni . Ha meg igen nem tudják bizonyítani.
12/20 A kérdező kommentje:
A csoportot már megcsináltam, most küldöm a videókat
2019. aug. 11. 20:01
13/20 anonim válasza:
Szánalmas kisfiú vagy kérdező. Nem csoda, hogy a nőd keresett egy igazi férfit...
14/20 anonim válasza:
Küld be!
Minden mocskos ri banc ezt érdemli! Azt hiszik bűntetlenül dugathatják magukat miközben van már gazdájuk. Meg kell őket tanítani hogy a férfi alatt van a helyük €
15/20 anonim válasza:
Annyira érződik a szánalmas agresszió, hogy teljesen feleslegesen kérdezed meg, eldöntötted, hogy mindenképpen meg fogod tenni!
16/20 acelsziv válasza:
Azért amikor majd elítélnek személyiségi jogok megsértéséért és az exet a gatyádat leperli rólad kártérítés fejében ugyanígy vigyorogjál, hülyegyerek.
17/20 anonim válasza:
Szerinted a rendőrök 180-200-as nettóval foglalkozni fognak vele? Basznak rá! Bemész az üzletvezetőhöz hogy nézzétek meg a felvételeket hogy kamerán felismeri-e ? Baszik rá!
Nem fognak vele foglalkozni . Max a nő bosszújától kell majd tartani.
18/20 he84 válasza:
Csak magadat járatod le,... Már írtam, hogy ez nem megoldás és hogy szánalmas a bosszú, meg te is, így nem lesz jobb. Na meg ez is fura, érthetetlen hogy miért kérdezed, hogy bosszút állj-e, ha nem hallgatsz azokra, akik szerint nincs értelme és csak szánalmasabb leszel ettől. De hogyha te szánalmas akarsz lenni még jobban és plusz esélyes bajokat,... Így nem csodálom, hogy megcsalt téged, ha ehhez hasonlóan viselkedtél vele néha.
19/20 he84 válasza:
Ám ehhez túl makacs, túl buta vagy,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!